Hirdetés
- iPhone topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neverless
tag
Sziasztok
Születőben az elhatározás, hogy vegyek ilyen android mini PC TV-t. A keresgélésnek, fórum és review olvasgatásnak még a legelején vagyok.
Kritériumok:
-100% akadásmentes fullHD (1080) lejátszás, legfőképpen mkv-re gondolok. Gondolom itt fontos lesz a 4 mag ehhez. 100% akadásmentesség lenne a legeslegfontosabb kritérium.-Wifis, mert a filmeket a kütyünek a hálózaton levő egyik gépről kéne olvasnia. Szóval n-es wifi kell, tehát hálózat szempontból is akadásmentesnek kell lennie a lejátszásnak.
-2 GB RAM
Tudtok ajánlani esetleg valami tipust? Amire elsősorban kéne, az filmnézés, xbmc vel. (Játék nem kell). Én a RK3188-as vonalon kezdtem el keresgélni, de ha van jobb ötletetek, esetleg ajánlott konkrét tipus, az is jó lenne.
Remélem, nem hülye kérdés, de az fullHD lejátszást egy ilyen androidos mini PC-nél mi végzi? A CPU? Arra gondolok, hogy asztali PC nél tudja a CPU is, de a GPU is. Vagy itt már ez így nem különül így el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest