- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Feltettem a T-R42 -re (v1.0) a Wasser féle 1.2.4 -et, nagyon ott van a szeren.
Még gyorsabb lett,minden működik ugyanúgy mint eddig, + kipróbáltam az xbmc-t is.
Utoljára kb megjelenése után nemsokkal láttam,de az még borzasztó volt sebességben,és minőségben is.
Ez a mostani verzió már nagyon pörgős,720p-t simán viszi lanon akadás nélkül ,az 1080p-be már persze beledöglik,de ez érthető is a hw dekódolás miatt. Az Archos player természetesen az 1080p-t is rezzenés nélkül viszi nasról,sima smb megosztáson keresztül. Webkamera,gamepad ugyanúgy megy,a gyári böngészőben javították a hibát,a kedvenceknél most már ott van a távoli is,nem csak a helyi+ flash is van.
Eddig 1.2.1-es volt a gépen,de ez ahhoz képest is gördülékenyebb lett,és pörgősebb.
A gyári fw el-el ment,amíg nem láttam a Wasser féle romot,de a mostani update még tudott rátenni egy kis + sebességet az eddigi tempóra,és mindezt úgy,hogy a cpu csak 1.4GHz-en megy,nem is 1.6GHz-en,mint a hasonló eszközökben. A fenti sebesség tapasztalatok 1080p-s kernellel értendők,nekem jobban bejön mint a 720p,élesebb a képe + többet látok a böngészőben.Egy dolog van,ami meg van a kezdetek óta:
Ha rádugok menet közben valamit usb-n(egér,bill,webcam,bármi) ,akkor a belső sd-t eltávolítja,mindig újra kell mountolni. Annyira nem izgat,mert úgy kapcsolom be,hogy átdugom a pc-ből a webcamot,az egér+bill. vevőjét,és már menet közben már nem dugdosok semmit,mert minek,ott van minden ami kell.
Állítólag táphiba lehet,nagyobb táp kell neki,de erre nem költök,lehet vele élni így is
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz Xiaomi 16
- LED világítás a lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 16 PHN16-71 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB magyar vbill gar
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest