Hirdetés
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atillaahun #1430 üzenetére
Ritkán van dolgom Office alkalmazásokkal. Anno, egy akcióban megvettem az Office Suite -ot. Most néztem a beállításait, nyomtatóbeállítás van benne, bár nem próbáltam. Ahogy előttem is írták, a Rikomagic kütyükre van linux. Sztem a többire is felrakható, csak ezekre van írva az összes leírás, mivel a linux már a gyári kiviteleken is támogatott. Létezik MK802IV LE (Linux Edition), amin nincs droid, csak linux. De dualboottal is felrakható úgy, hogy a külső sd kártyárol indul a linux. Lehet úgy is, hogy mindkét rendszer a kütyü memóriáján van és már vmi grub -szerű választómenü is van, de ehhez a 8GB kevés. Ezért a Riko árul ezekből 16GB -ost is. Hazai beszerzés esetén a Concorde a Riko partnere. Ami az Office -t illeti, alap szinten biztos működik, de teljes kompatibilitás még Win esetén is csak azonos verzió esetén garantált. Egyébként az ODT Magyarországon is hivatalosan elfogadott szabvány. Még az Apeh is elfogadja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- iPhone topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest