Hirdetés
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
Kedves fórumtársak! Tervezek beruházni egy Mipad 4 re. Ajándékba veszem, de vlsz kínai-angol rom lesz rajta. Szeretném megkérdezni, hogy mennyire macerás felrakni a global verziót, illetve van-e egyáltalán erre a készülékre? Aki ajándékba kapja majd, nem nagyon vágja a kínait, de még az angolt sem. Köszi előre is.
-
-
olloczky
senior tag
Hali,
Mi a különbség a SIM beállításoknál a Mobiladatkapcsolat bekapcsolva és a további beállíásoknál lévő Adathasználat között?
üdv
-
kraftxld
félisten
Redmi 5A, nemrég frissült MIUI 10-re.
Persze sikerült elb*szni a lenémítást, valaki tudja, hogy miképp lehetne visszaállítani?
Korábban a silent mód volt a legjobb nekem, nem danolt meg nótázott semmi, ha hívás jött akkor rezgett a telefon és minden alkalmazás csendben volt. Ez a mód most csak a bejövő hívásokat némítja.
Van most már a DND üzemmód ami meg azért nem jó, mert nem is rezeg a telefon. -
grosy
senior tag
válasz
Viktor0610 #994 üzenetére
Köszönöm a választ, egy kicsit megnyugodtam
-
-
grosy
senior tag
válasz
Viktor0610 #992 üzenetére
Akkor Neked is jelezte az eset, csak a többi nem?
-
-
grosy
senior tag
válasz
Viktor0610 #990 üzenetére
Neked is a Poco-n jelezte?
-
-
grosy
senior tag
Sziasztok!
Az Eset vírusírtó tegnap óta trójaival fertőzöttnek jelzi a Mi Credit appot, ami egy rendszeralkalmazást, se nem törölni, se nem leállítani nem lehet. Van erre valami megoldás? Van okom aggódni? -
trebrona
nagyúr
MIUIHU változtatások:
- Deodexelt
- kínai alkalmazások, nálunk használhatatlan alkalmazások törölve, letiltva
- Napi zárképernyő elérhető
- Swiftkey billentyűzet integrálva
- legfrissebb magyar fordítás
- T9 keresés a tárcsázóban (is)
- Google Play integrálva
- Google app integrálva
- Midrop,Mi remote legfrissebb
- Adatforgalom kínai funkciói letiltva
- Antispamban a telefonszám azonosítás letiltva (nálunk nem működik)
- MiDrive elérhető a fájlkezelőben
- Időjárás alkalmazás mutatja a napkeltét, napnyugtát
- 2 utas újraindítás menü
- Témák app GLOBAlra állítva elérhetőek a háttérképek, csengőhangok, betűtípusok, külső téma alkalmazható
- Böngésző kezdőlap módosítva
- Alapértelmezett óra lecserélve MIUIHU órára (Lánchídas)
- Google ikonok módosítva (nem olyan, mint a globalban)
- CameraAPI2 támogatás integrálva
- Csoportos szelfi a kamerához adva
- Gyorskártya, Személyi asszisztens kikapcsolható
- Biztonság alkalmazás: elérhető az automatizált feladatok (akkumulátor), Alkalmazáskezelő, frissítések a playről letöltött alkalmazások találhatóak), Elérhető a játékgyorsítás.
- Animált ikonok kibővítve (Email, Fájlkezelő, Letöltések, Hangrögzítő, Google Play, Távirányító, Hangouts, Hibanapló, Számológép, Messenger, Whatsapp, Képernyőfelvevő, MiFit, Kódolvasó) Köszönet érte hriska-nak!!!
- Miuihu10 bootanimáció Köszönet érte hriska-nak!!!
- Kezdőképernyőn felhúzással elérhető a gyors keresés (módosítható)Ez pedig a 8.10.11:
MIUIHU előnyök, újdonságok és funkciók:[Biztonság app]
- Elérhető az automatizált feladatok (akkumulátor)
- Alkalmazáskezelőben a frissítések a Google Playről letöltött alkalmazások találhatóak[Böngésző]
- Kezdőlap módosítva
- Alapértelmezett óra lecserélve MIUIHU órára (Lánchídas)
- CameraAPI2 támogatás integrálva (MI5, MI6, MiMix2S)[Fájlkezelő]
- Eredeti fájlkezelő app
- MiDrive elérhető[Galéria]
- Elérhető a klip
- Elérhető a törlés modul kép szerkesztéskor[Időjárás app]
- Elérhető a napkelte/napnyugta grafikonja[Témák app]
- Az alkalmazásban elérhetőek a csengőhangok, betűtípusok, a Mi8 videó képernyőzár háttérképei (Android 8.x alapú romoknál), külső téma alkalmazható.
- Klasszikus témánál az Animált ikonok kibővítve (Email, Fájlkezelő, Letöltések, Hangrögzítő, Google Play, Távirányító, Hangouts, Hibanapló, Számológép, Messenger, Whatsapp, Képernyőfelvevő, MiFit, Kódolvasó) Köszönet érte hriska-nak!!!
- Miuihu10 bootanimáció Köszönet érte hriska-nak!!!
- Fekete téma hozzáadva
- Eredeti ikonelrendezés[Üzenetek app]
- Elérhető a GSM ábécé
- Fekvő nézet elérhető[Zene app]
- Elérhető a dalfelismerés (bal felső ikon)[Rendszer]
- Kínai rom az alaprom
- Deodexelt
- Arcfeloldás működik. (Redmi 4X, Redmi Note 4X, Redmi 5Plus, Redmi Note5, Mi5, Mi6, MiMIX2S)
- kínai valamint a nálunk nem használható alkalmazások törölve, letiltva
- Napi zárképernyő elérhető
- Kezdőképernyőn felhúzással elérhető a gyors keresés (kikapcsolható)
- MiHome app integrálva (miuihu változat)
- 2 utas újraindítás menü (Recovery, újraindítás)
- Swiftkey billentyűzet integrálva
- MIUIHU magyar fordítás
- Midrop,Mi remote legfrissebb integrálva
- T9 keresés a tárcsázóban (is)
- Képernyőzáron balról húzással elérhető a MiHome és a váltakozó képernyőzár
- LTE kijelzés 4G helyett- Android 6.x és 7.x alapú romoknál Magisk integrálva
- Android 8.x alapú romok rootolásához a Magisk 16.4et használjátok.[Óra]
- Elérhető a reggeli jelentés[Google]
- Legfrissebb Google Play integrálva
- Legfrissebb Google app integrálva[Frissítés app]
- Gyári frissítés app használata az OTA frissítésekhez- A teljes ROM OTA-n is elérhető
Az OTA szerver megírásáért hálás köszönet balika011 fórumtársunknak. -
RpPRO
őstag
Külön miui.hu topikot nem találtam, talán itt is kérdezhetem.
Új a telóm, használtam vettem, miuihu 10 friss béta van rajta. Ezen van valami reklámblokkoló? Mert eddig nem találkoztam semmi reklámmal sehol.
-
Úgy 2 hete frissült a miui-m 10-re, és eltűnt az időjárás az értesítési sávról. Vagyis nem az értesítési sávon volt hanem ha lecsúsztattam a gombok felett - na ezt jól elmondtam
Szóval, h lehet visszavarázsolni oda?
-
Tyrel
őstag
Arra van valakinek ötlete, hogy MIUI 9-en az automatikus fényerő alapvetően jól működik ill. szépen szabályozgatja a kijelző fényerejét a környezeti fény változására, viszont a fényerő alsó tartománya nagyon sötét. Félhomályban, pl. sötétedéskor túl sötétre állítja a kijelzőt, kb. olyanra amilyen már csak vak sötétben lenne kellemes a szemnek.
Ezzel lehet valamit kezdeni, ill. az alsó korlátot ameddig lemegy, azt feljebb húzni?
-
-
WWallace
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a következő hibajelenséggel kapcsolatban. Pár hete vásároltam egy Xiaomi Redmi 6-os telefont (MIUI Global 9.6. fut rajta). Kezdetben UPC-s SIM kártyával használtam, majd a napokban szolgáltatót váltottam, és a számot a Telekomhoz vittem át. Múlt pénteken kaptam meg a Telekomos SIM kártyát, ami a számhordozás megvalósulásáig nem volt aktív, de múlt péntek óta benne volt a telefonomban a UPC-s SIM mellett. Azóta folyamatosan egy "Hálózati hiba történt, próbálja újra később." hibaüzenetet dobál fel. Eddig ezt annak tudtam be, hogy a Telekomos SIM nem volt aktív. Tegnap viszont megtörtént a SIM aktiválása, a UPC-s SIM-et kivettem a telefonból, de azóta is rendszeresen, egymás után 5-6 alkalommal feldobja ezt a hibaüzenetet. Magával az adatforgalommal egyébként semmi gond nincs, rendesen működik minden a net, minden appom. Ezért nem is értem, milyen hálózati hibáról lehet szó; és rendkívül zavaró ennek a hibaüzenetnek a folyamatos megjelenése.
Találkozott esetleg már valaki hasonlóval?
Előre is köszönöm!
-
Idol S2
csendes tag
Megtaláltam!!
A "Hang" volt beállítva az egyik sim-re.
Nem gondoltam, hogy az a hívást jelenti. -
Idol S2
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is felment a MIUI10.
Viszont azóta ha a névjegyről indítok hívást, nem tudom kiválasztani hogy melyik kártyáról telefonáljak, egyből tárcsáz.
Csak ha számokat írok be, akkor lehet.
Frissítés előtt ez még működött! -
DIEGO15
őstag
Sziasztok.
A következő anomália áll fent redmi 4a, miui 9 alatt. Letöltöttem facebook appon keresztül 2db ppt fájlt, amit semmilyen fájlkezelő nem lát. Sem a telefoné (többet is próbáltam), sem a gépé. Viszont a gmail app látja, tehát csatolmányként el tudnám küldeni (ha nem lenne túl nagy) és gondolom még van egy két app, ami szintén látja.
Találkozott már hasonlóval valaki?
-
Tyrel
őstag
Arról esetleg van valakinek infója hogy a Mi Themes mikor tér végre vissza EU-ba? Ha jól emlékszem a GDPR körül volt valami bajuk ami miatt kikapcsolták, nekem meg hiányzik...
-
MZsoltee
veterán
válasz
szilvaspet #967 üzenetére
Ennek pontos módjáról tudnal leírást adni?
-
válasz
bandras54 #968 üzenetére
No, azt nem is írja a képen. Ott van alul: 52,10 GB Gondolom a 64-ből ennyi marad a rendszeren kívül.
Peteke: esetleg ha pc-re köti és ott egy format?
esetleg:
Buttons (same time after reboot): Volume up + power -> Wipe & Reset -> Wipe All Data
Bár ez lehet csak factory reset lesz... -
MZsoltee
veterán
válasz
szilvaspet #962 üzenetére
Igen.
Úgyis hasonlóra jutok. Nem értem hol a hely...
-
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Van egy redmi 3 pro-m.MEgtelt a tárhelye, de nem tudom mivel. Kínomban csináltam egy factory resetet is. De ez után is csak 5 GB-ot látok a 26,96-ból. Mi lehet ez a sok adat? Hogyan tudom visszanyerni a tárhelyemet?
MIUI verzio: 9.6.2.0 Global
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
Roaming közben a Messenger csak akkor jeleníti meg az új üzenetek értesítőit, ha előtérbe hozom a programot. Ha wifin vagyok, akkor jönnek az értesítők.
Hol vannak az erre vonatkozó beállítások? Nem találok semmit.
A program benne van az adatbarangolás kivételei között.
MIUI V9.6.4.0. NAMMIFD Redmi 4X-en
Üdv -
drpele
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest