Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Valami nincs rendben a heti frissítéssel!
Leszedem, nincs gond! Amikor viszont felakarom másolni a belsőre, kb 3/4-nél megáll a másolás és kiírja, hogy hagyjam ki a file-t, vagy állítsam le a másolást!

-
Dimond G
senior tag
Megjött a frissítés (miui rom) Z-re!!!!
-
w333
félisten
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Dimond G
üzenetére
Azért ez így elég nyers lett.
Itt az angol:Changelog
[System]
Fix - Sometimes could not get IP address (Mi3 WCDMA) (6-12)[Gallery]
Fix - Sometimes Gallery would FC when opening pictures from a third-party app (6-9)[Mail]
Optimization - There will be a reminder if a mail was not sent out (6-9)
Optimization - The add attachment button will always show in the mail composing page (6-9)
Fix - Could log into a same account repeatedly (6-9)
Fix - Sometimes there were mistakes in folders number counting if there were several accounts (6-9)
Fix - Attachments would continue downloading after pressing stop (6-9)
Fix - Sometimes could not forward mails with attachments (6-9)
Fix - Errors in signature UI after saving a mail as draft (6-9)
Fix - App might exit abnormally when editing account name (6-9)[Browser]
New - Support pulling down to refresh cloud tags (6-11)New - Sync history and Sync webapp functions added (6-11)
Fix - It would still automatically fill in usernames after clearing the saved passwords (6-11)[Radio]
Fix - There was no sound when playing using the speaker (Mi3 WCDMA) (6-12)
Fix - There was no sound when recording using FM Radio (Mi3 WCDMA) (6-12)[Calendar]
Fix - Could not open calendar if not logged into a Xiaomi account (6-9) -
Dimond G
senior tag
FRISSÍTÉS!!!!

Miui v5 4.6.13 Forrás: [link]
Változások:
[System]
Fix - Néha nem kap IP-címet (mi3 WCDMA) (6-12)[Galéria]
Fix - Néha Gallery lenne FC megnyitásakor képeket egy harmadik fél app (6-9)[Mail]
Optimalizálás - Lesz egy emlékeztetőt, ha a levél nem küldtek ki (6-9)
Optimalizálás - a Melléklet hozzáadása gomb mindig jelzi az e-mail zeneszerzés oldalon (6-9)
Fix - Lehet, jelentkezzen be ugyanazt a fiókot többször is (6-9)
Fix - Néha voltak hibák mappák száma számolás, ha lenne több szempontból is (6-9)
Fix - Csatolmányok továbbra is a letöltés után a STOP gomb megnyomásával (6-9)
Fix - Néha nem tudtam előre mailek mellékleteit (6-9)
Fix - hibák aláírás UI mentés után egy mail-tervezetet (6-9)
Fix - App lehet kilépni rendellenesen szerkesztésekor fiók nevét (6-9)[Browser]
Új - Támogatás húzza le a frissítéshez címkefelhő (6-11) Újdonság - szinkron történelem és a szinkron webapp funkciók ki (6-11)
Fix - Ez még mindig automatikusan töltse ki a felhasználói nevek törlése után a mentett jelszavak (6-11)[Radio]
Fix - Nem volt hang, ha játszik a hangszóró (MI3 WCDMA) (6-12)
Fix - Nem volt hang, amikor a felvétel a FM rádió (mi3 WCDMA) (6-12)[Naptár]
Fix - Nem sikerült megnyitni a naptár, ha nem jelentkezett be a Xiaomi fiók (6-9) -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Én is letöltöttem mert kíváncsi voltam erre, de nálam nem volt semmi akadás, szépen futott.
-
Dimond G
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Akkor neked tényleg jobb a 4.3.
Én, mivel nem játszom a telón, igy nekem jó a miui.
-
Deck
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Jól döntöttél. Stock 4.3 rootolva + 1-2 kiegészítővel a legjobb

-
Roland861010
veterán
Sziasztok!
Én meg váltam a kedves Miui-tol és ment vissza a gyári csupasz 4.3,mivel megvettem az nedforsped most wantedet és úgy szaggatott mint az atom, és sajna nagyon sok játék ezt produkálta! Nem vagyok nagy játék függő de azért idegesítő volt !
Amúgy nagyon jó rendszer de inkább maradok egy stabil gyári csupasz romnál! -
busman
veterán
Nektek nem tűnik el néha a home gomb? Elforgatva megint előjön aztán...
-
nagyúr
Röviden, tömören leírná vki a CWM telepítést?
Most ez alapján csinálnám.
Az update.zip alatt található CWM egy régebbi verzió? A sok verzió között elvesztem kissé.
-
j.la
tag
A Beautiful Widget Pro nálam olyat csinál, hogy nem frissíti az időt a widgetben... Ahogy kezdem belakni jönnek elő az érthetetlen hibák.
Csak restart után hajlandó egyáltalán frissíteni... fura.
-
ZsyfKo
senior tag
Ha már cwm az onnan telepített Z kamerát hogy, tudom leszedni hogy az alap miuis legyen?
-
nagyúr
Kicsit elbizonytalanodtam. CWM-et recovery-ből vagy updaterrel telepítek?

-
ZsyfKo
senior tag
Na letöltöttem újra, én is megkaptam a téma csomagot.
-
Dimond G
senior tag
Ingyenes lett a Swiftkey keyboard!!!!

Itt most már a téma és a témacsomagokért fizetsz. Azért elég sok ingyenes téma van!

-
ZsyfKo
senior tag
Nálam csak annyi hiba szokott lenni, hogy néha eltűnik a home és a vissza gomb, de ezen kívül nekem is megy minden normálisan.
-
ZsyfKo
senior tag
Nálam sincs semmi gond a hívásnál.
-
w333
félisten
Csendben a háttérben figyeltem a topikot ...

Na meg mostanában elég sokat fényképeztem az új rendszerrel

(#156) Dimond G
Köszi

-
nagyúr
Ez nem érdekes, hanem elég nagy hiba. Ha állítani lehet, akkor miért ez a default, ha pedig nem lehet, akkor meg pláne.
---
Szeretném kirakni az email widgetet (nem gmail). Megtörtént a beállítás, szinkronizált is, meg is tudom nyitni a levelet az appon keresztül, viszont a widget mindvégig üres, azzal a felirattal, hogy válasszak megjelenítendő mappát. Akárhányszor teszem meg, nem történik semmi. Bármi ötlet? -
Roland861010
veterán
válasz
Dimond G
üzenetére
Szervusz !
Igen ,hidd el belekalkuláltam minden eshetőséget !
Nem ma kezdtem a " szakmát"!
Én csak annyit mondtam ami az én készülékemre igaz ,hogy nekem ugyan annyira melegszik vagy legalábbis érzésre úgy tűnik főleg ha mobilnet on és úgy játszok valami játékkal általában az eternity warriors 3 -at tolóm és elég rendesen meg izzasztja a Z-ét ,de a 4.3-is és a KK -is ezt produkálta nekem! -
nagyúr
Lenne két kérdésem, egyelőre:
1. Egyrészt hívás közben mindig inaktív a kijelző, függetlenül attól, hogy van-e bármi is a közelségérzékelő előtt. Már többször áttúrtam a beállításokat, de nem találok olyat, amivel meg tudnám oldani.2. A másik, hogy megcsináltam az export-import folyamatot, ami rendben le is zajlott. Cserébe most 800 kontakt van a telefonkönyvben, mert minden sz@rt berakott. Erre van bármi beállítás, hogy csak a telefonszámmal rendelkező kontaktok maradjanak?
-
Dimond G
senior tag
Roland861010!
A képernyőhasználatának energiafelvételét belekalkuláltad. A Z esetében mint tudjuk és megállapítást nyert ez igencsak nagy!
Ha nem használod, készenlétben kibír 4-5 napot. Ha használod, pl intenzíven, akkor persze, hogy melegszik (bár nem annyira, mint a kit kat) meg merül az aksija.
Senki se mondta, hogy a miui-val intenzív használat mellett kibírja az aksi 2 napig. Max 16-20 órát.
De ez is csak relatív, mivel mindenkinél más. Mindenki másra és máshogy használja. Szóval ettől még jó a miui rom!Ez csak az én véleményem! Mint az is, hogy a kit kat-nél jóval stabilabb. Miért is?
Csak egy dolgot említenék: hetente csiszolnak rajta! A kit kat (4.4.2) kapott frissítést?
(nem) 
Amióta miui rom van a Z-men, azóta nem használok olyan applikációkat, mint pl. launcher, takaritó app-ot, contact app-ot, locker-t....stb.... a gyáriak tökéletesen megfelelnek a célnak és SZERINTEM szépen megvannak csinálva.
Az meg, hogy rengeteg formálható téma van, az meg emeli a "fényét"!
De kinek mi tetszik, vagy hasznos.
-
ZsyfKo
senior tag
Akkor megnyugodtam, és igen tényleg durva hogy mennyire lemerül használat mellett, és ez nem tudható be csak annak hogy nagy teljesítmény. Ott volt a Live with Walkman telom az is pár óra alatt le tudott merülni.
-
CortezX
aktív tag
Tegnap volt időm frissíteni a legújabb MIUI-ra. A Titanium Backupot és a Greenifyt kivéve (ez utóbbit egyébként elég macerás volt újratelepíteni) minden megmaradt és működik. A MiCloud-os cuccokat és a weather provider-t jegeltem TB-vel, nem jönnek be és gyakran ébresztgetik a telót. A Timeshift-et ha frissítem Play-ről, akkor hibaüzenettel leáll. A kiváló automatikus bug nálam is jelentkezik, de írtam egy tippet a Z topikba.
-
Roland861010
veterán
Aktív használat mellett ez se bírja tovább mint a többi rom vagy a gyári, mobilnetezés közben Chrome böngésző + Face + némi játék simán elvisz 2 óra alatt akár 40%ot is az akksiból!
A másik ami picit idegesít még ,hogy ugyan úgy melegszik nekem a telefon ,semmivel se jobb ilyen téren mint a többi! -
ZsyfKo
senior tag
Most néztem A Simpsons játék 20perc alatt 20%ot lenyomott az aksiból, azért elég kemény. Ez normális egy játéknál?
-
lmisi
senior tag
válasz
üzenetére
Azért full hd esetén kB. 250 megabyte -t Elvisz a képernyő önmagában, tehát az OS csak cirka 1750-t ér el. A telefonos funkciók is fixen levesznek de nem sokat az igaz.
A 250-t talán lejjebb lehet vinni, de akkor a 2d/3d gyorsítás láthatja kárát.
Esetleg system panel appal ránezhetsz még hiányzó ramot keresni, de sajna megvan az mind -
ZsyfKo
senior tag
Amúgy se érdekelne hogy a 10. app nem nyílik meg fél pillanat alatt, tudok várni pár másodpercet.
Valhol már lebeszéltük ezt egy fórumon hogy úgy tűnik hiába ugyanazok a romok és telefonok, egyszerűen képesek teljesen máshogy viselkedni. -
ZsyfKo
senior tag
Most ki is próbáltam, lezártam memóriába a Walkmant, Socialife-ot, Facebookot, Chrome-ot, Mx playert, Galériát és vígan nyomtam az Asphalt 8-at.
-
törölt tag
Nem zárogatok be semmit. Tisztában vagyok az android memória menedzsmentjével. Nekem szükségem van az ilyen szar appokat is, mint a facebook.
Most teljesen lényegtelen, hogy mikor mit szabadít fel magának, de 3 appal nem lehet multitaskingolni és itt ez a baj. Na ez titeket nem zavar?
-
Deck
titán
-
ZsyfKo
senior tag
Frissítés fent! Minden megmaradt.
-
ZsyfKo
senior tag
Ahh még egy óra és haza érek, rakom is fel :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már a hangminőség is trágya a túl oldalon.

(nem)