Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Miui 10-es Redmi note 7-en hol találom a Képernyő használat teljes feltöltés óta részt (kijelző idő)?
Az akkumulátor adatok közt nincs és a kereső sem dobta ki! -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
A kérdésem elsősorban azokhoz szólna akik aktívan használják a Google Keepet MIUI rendszeren.
Az elmúlt időszakban azt tapasztaltam, hogy ha egy értesítőt állítok be, akkor az értesítés idején túl is rezgeti a telefonomat a Google Keep.Egész konkrétan pl.:
Este 20:07 -kor beállítok egy értesítőt 21:00 -ra, majd 21:00 -kor rezeg a telóm, de nem "nyugtázom" az értesítőt, nem állítom be "Kész" -re, nem nyitom meg, egyszerűen nem csinálok semmit a képernyő feloldásán kívül, akkor a beállított időpont után is rezgeti a telefont az alkalmazás teljesen véletlenszerűen, össze-vissza.Találkozott már vki ezzel a problémával?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1197 üzenetére
Root van.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
enginev3.0 #1195 üzenetére
Ismerem.
De én inkább testre szabni szeretném
(Témától függetlenül) -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1193 üzenetére
Sajnálatos hír...
Ikonokat se lehet szerkeszteni? -
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Navigációs sáv módosítása MIUI 10- en lehetséges valahogy?
Még EMUI-n megszoktam, hogy 6 gomb volt alul és tetszés szerint tudtam a kinézetét változtatni. -
flash-
veterán
Az indítás a háttérben és az automatikus indítás között mi a különbség?
(nem igazán tudom hogy pontosan hogy kell beállitani egy egy appot hogy ha kell jelezzen de amikor kell ne )fusson,gondolom a kettő kizárja egymást tehát messengernek mindent engedélyezni kell hogy mindig jelezzen?
-
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610 #1185 üzenetére
Megvolt s ugyan az a hiba fenn áll.
-
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Péntek óta megvan a note 7,note 5-ről váltottam. Viszont olyan problémám van hogy a kamera app nagyon lassú,fénykép készítése lassú,idő míg megtudom nézni mit lőttem... ha kilépek akkor meg már meg se lesz a kép. Főleg akkor produkálja ezt ha memóriakártyára van mentve,ha belső tárhelyre akkor nem.
64 GB-os Samsung Class 10-es U3-as memóriakártya van benne.
Illetve a videónál sötét a kamera kép
Tegnap sikerült rövid videót felvennem,de aztán kiírta hogy a kamera alkalmazás leállt. És pont!
Azóta volt rendszer visszaállítás is.
Másnál is van ez? Vagy csak nálam fordul elő?
Nagyon remélem hogy szoftveres a probléma. -
janakbacsi
őstag
válasz
Viktor0610 #1182 üzenetére
Újraindítottam, és megjavult.
-
válasz
janakbacsi #1180 üzenetére
-
válasz
janakbacsi #1180 üzenetére
Nem tudom mit csináltál, de pont ezt szerette volna itt lentebb vki
-
janakbacsi
őstag
Valami elállítódott a telefonomon, mert ha benyomom a kikapcsoló gombot, akkor egyből a kezdőképernyőre jutok. Eddig a gomb nyomása után szükség volt még egy csúsztatásra is. Ezt hol lehet visszaállítani. Miui 10 es a rendszer.
-
-
válasz
Viktor0610 #1177 üzenetére
Pedig mintha te linkelted volna
-
-
-
Thom!
veterán
Lehet törölni gyári böngészőt, gyári galériát amire például nincs szükségem?
-
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Redmi 5 Pluszt használok.Esetleg valahogy megoldható lenne hívásfogadás hangerő gombbal vagy ujjlenyomat olvasóval? Rom cserével esetleg?? -
Adebayor
aktív tag
sziasztok.
van valakinek olyan problémája, hogy leáll pár perc után a Spotify alkalmazás? Elkezdek zenét hallgatni, és percek múlva elhalkul. És ki is lép az app.
Minden más jól működik. Valami MIUI probléma lehet esetleg? Az alkalmazás topic-jában nem tudtak segíteni a srácok sajnos. Xiaomi tulajok talán Ti tudtok valamit
köszi
-
pvt.peter
őstag
válasz
Viktor0610 #1166 üzenetére
Am. nekem is ez volt a sejtésem ezzel kapcsolatban, de mindegy mert már annyira idegesített, hogy akkor inkább ne is jelezzen semmiről se
-
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van vmilyen megoldás arra vonatkozóan, hogy a fájlletöltés utáni értesítőket ki lehessen kapcsolni?
Még napok múlva is dobja az értesítést, hogy a letöltött fájl nem került még megnyitásra és számomra ez eléggé idegesítő.
Tudom tudom... egyetlen egyszer rá kellene bökni hogy ne dobja utána fel többet.
Viszont azt sem értem, hogy ha egyszer törlöm az értesítőt, akkor ő miért dobja fel továbbra is?Köszönöm a választ.
-
lomposfarkas
tag
válasz
Viktor0610 #1160 üzenetére
Köszi, a wallpaper carussel micsodája lehet.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Viktor0610 #1160 üzenetére
Jól emlékszel, ez az.
-
válasz
lomposfarkas #1159 üzenetére
Emlékeim szerint ez a változó háttérkép jelölője.
A beállításokon belül kiadja, ha rákeresel. -
Joker88
őstag
MIUI naptár widget betűszíneit nem lehet állítani más színűre ? most ilyen 'fos-világos-zöld' ?
MIUI10 ,Redmi S2 -
fPApi
őstag
válasz
lomposfarkas #1156 üzenetére
Ez az, köszönöm!
kanyi51: Nálam továbbra sincs ilyen, de megoldódott (ld. lomposfarkas #1156).
-
fPApi
őstag
Először van MIUI-s telefonom (Pocophone), bocs' ha evidenst kérdezek. Néha kell, hogy alvásból zárképernyő nélkül ébredjen fel. Sima androidnál be tudtam állítani, itt viszont nem találok ilyet, csak olyat, hogy ne legyen jelszó, de akkor is először fel kell húzni, hogy tovább lépjen. Be lehet ezt állítani?
-
Joker88
őstag
ha én eladásra kínálnám a Xiaomi telefonomat, MIUI10-el akkor elég lenne ha az adott telefonnál kilépnék a Xiaomi-fiókból és ráböknék a "gyári adatok visszaállítása[/I"] menüre ? ezután már az új tulajnak nem lenne gondja vele ?
-
Atomgeszi
nagyúr
Semmire egyelőre.
Pedig nem holmi kézzel lábbal angollal írtam nekik.
Visszaküldték a szokásos methodokat, amiket 100x próbáltam már.
Majd utána be se engedett már lépni azzal az email címmel és jelszóval az account xiaomi oldalán.(azt írta,hogy hibás jelszó)
Viszont tudtam regisztrálni ugyanarra az email címre ismételten. Ennél már üres a telefonszám mező, viszont amikor megadnám az új telfeonszámot, azt írja, hogy már hozzá van rendelve másik accounthoz, ami ugye kizárt.
Szóval valahol az éterben eltűnt a telefonszám bejegyzése az emailhez.
Ezt is megírtam nekik.
Egyelőre azt írták, hogy várjak, mert továbbították a kérésem kivizsgálásra.
Ennek már 1 hete kb.Ja és a vicc, hogy telón a Mi account mező alatt az új számot írja már. Viszont a profilban nem jelenik meg ehhez az email címhez.
-
csongi
veterán
Nem biztos, hogy jobba jarsz ha leszeded.
Nem tudtam fagyasztani, de mas alkalmazasra is kihatassal lehet, a korabbi verzikbol ki indulva.
Viszont at lehet allitani, hogy a linkeket masik alkalmazas nyissa meg.
Akkor mar nem zavar, es nem is okoz galibat a hianya.
De ha leszedted, kivancsi vagyok, hogy mukodik a rendszered. -
undercover
őstag
Üdv! Arcfelismeréshez melyik a legjobb régió? Ahol nincsenek reklámok és megkapom a frissitéseket is Hong-Kong?
A segítséget előre is köszönöm
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #1132 üzenetére
Hú, köszi! Ez jó kis leírás! (Redmi5 amúgy).
-
7Sony7
addikt
Srácok, a gyári browsert fagyasztani vagy eltávolítani hogy lehetne a legegyszerűbben?
-
rockarola
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagyon alap kérdést szeretnék feltenni és előre is elnézést érte! Van a MIUI-nak az óra-időjárás widgetje, amelyet kirakok az asztalra. Én úgy vettem észre, hogy csak akkor frissül, ha megnyitom az időjárás appot és abban ráfrissítek. Ez tényleg így van, vagy csak én nem tudtam beállítani valamit, esetleg régiófüggő?
Mi 5s telefon MIUI 10.2. rendszer.Nagyon szépen köszönöm!
-
-
MCs88
aktív tag
Sziasztok!
Van itt olyan akinek megy xiaomi.eu ROMmal a google maps location sharing? Folymatosan azt írja, hogy az adott régióban nem elérhető a szolgáltatás, de a Samsung telefonomon símán megy, így arra tippelnék, hogy a beégetett fix régió ami nem tetszik neki, de jó lenne egy megerősítés.
-
Atomgeszi
nagyúr
És melyik címükre írjam?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
kanyi51 #1119 üzenetére
Köszönöm. Közben próbáltam, https://account.xiaomi.com/
Oldalon bejelentkeztem, ki is írja a régi telszámot csillagokkal , itt jobb oldalt rámegyek, hogy change. Viszont a régi számra akar küldeni visszaigazoló kódot. Alatta van olyan, hogy Not working. Arra rámegyek, akkor utána, hogy manual verification. itt még mindig a régi számot írja, azután rámegyek, hogy
Get started:
Utána behozza azt,hogy
We'll send updates about the status of your account to this phone.If your request is accepted, your recovery options will be reset and your account will be associated with this phone number.
Megadtam az új számot, bepötyögtem a számra küldött kódot, utána kéri a 2db IMEI Számot, ezt is szépen beírom, utána pedig van egy pár kérdés, hogy milyen telefon, mióta van Mi account ( itt valószínűleg 2017-től van én pedig 2018 -ra mentem (de hát erre ki emlékszik? ))
Utána meg azt írja ki ,hogy 3 napon belül felveszik a kapcsolatot velem.
Rá 20 percre jött egy sms, hogy nem sikerült összekapcsolni az új számmal, és egy weboldal, amin van egy live chat, ami 2016 óta nem működik, meg egy hotline szám.Ha meg megpróbálom újra megcsinálni ezt a műveletet, azt írja, hogy ez a szám már hozzá van rendelve egy másik Mi Accounthoz(ami ugye hogyan lehetséges, ha sms-ben azt írták, hogy nem sikerült összekapcsolni?!)
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Olyankor mi a helyzet, ha van egy közel 3 éves Mi account egy olyan telefonszámmal, ami azóta megszűnt? (feltöltőkártyás volt 20 éve már, de olyan díjcsomagban, ami abszolút nem volt kifizetődő, plusz már túl sokan ismerték a számot, a Vodafone tuti meg nagyon jó akcióban volt ingyen hívással és internettel - így hát lett az)
Rá akarok menni, hogy change https://account.xiaomi.com oldalon, viszont a régi számra küldené az SMS-t, ami ugye a homályba veszett.
Így gondolom BL nyitást sem lehet engedélyezni ezen az accon.
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis problémával szembesültem, valamiért nagyon gyorsan merül a telefonom (redmi s2) nemszeretném , újra rakni az egészet, de ahogy néztem, valami egész éjszakára ébren tartja :S de hogy mi, azt nemtudom
van valami applikáció, amivel utánna nézhetek, vagy bármi más ötletetek, hogy mit tehetnék?
további szép napottudom off-oltam picit
-
pvt.peter
őstag
válasz
Viktor0610 #1111 üzenetére
Köszi a segítséget, illetve a tippet és neked is kanyi51
folyt. a másik totyikban
-
-
pvt.peter
őstag
Ha már idetévedtem akkor nekem is lenne egy kérdésem
Messenger Lite -ot használok és ha hívnak rajta akkor már csak akkor kapok jelzést amikor a hívó fél "lerakja".Az alábbi képeken látható engedélyek, jogosultságok vannak beállítva jelenleg.
Mi az amit még kellene engedélyeznem, hogy akkor kapjak értesítést amikor éppen történik a hívás? -
7Sony7
addikt
Üdv. Redmi 5, miui 10.1 Ma megjelent fent a Bluetooth ikon mellett egy hangjegy ikon. Mi lehet ez?
-
7Sony7
addikt
Beállítások-teljaes képernyős megjelenítés-gombok tükrözése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest