Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"

Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mert szar, vagy kilövi memóriából. Zárold. YAAB jól működik.
-
enginev3.0
félisten
Miért lehet hogy van egy yet another auto brightness nevű program, ami állítja a fényerőt, ennek mindig futnia kéne, de a telefon bezárja, vagy is mikor megnyitom ott van újra a gomb, hogy "start"
-
seger
addikt
Samsung note3-ra van olyan miui ami teljesen magyar?
Köszi! -
jFox
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Hogy a legegyszerűbb követni hogy a telefonra melyik a legújabb verzió?
-
L4mie
veterán
Mi4i:
Frissítés jött most 5.10.15 BETAmit érdemes tudni róla?
-
Gorbeee
tag
Sziasztok,
Van egy Redmi 2 2/18-as készülékem. Szeretném aktiválni a SIM kártyámat, de egyszerűen egy idő után kiírja, hogy sikertelen. Próbáltam MI accountban is, de ott az SMS-t nem küldi el. Láttam, hogy másnál is gondot okoz. Mi lehet a megoldás?
Illetve van egy olyan gondom is, hogy miuihu 5.9.24-es fejlesztői rom van telepítve. Hiába megyek rá az ellenőrzésre nem akarja OTA-n megtalálni a 10.8-as frissítést. Mi lehet a gond?
Köszönöm szépen.
Udv. Gorbeee
-
Garada
őstag
Friss Note 3 alatt futó rendszer miért nem akarja elfogadni a simkártyát a PIN megadását követően?
Van erre megoldás? Volt már ilyen problémája másnak is? -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator
üzenetére
-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
na de mindenesetre már hivatalos miui 7-ünk van

bár a magyar nyelv elég trágya benne, de valamennyire már tud magyarul is, továbbra sem ismeri az országot, mint lokalizációs pontot.
-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Hát most jött az OTA frissítés 5.9.25 utána már csak 35k-s Antutu-t csináltam 2x is, várok vele, lehet még mókol magával a háttérben, majd reggel futtatok megint egyet, ha megint 35k-lesz akkor a frissítéssel vesztünk 5k " mért teljesítményt"
-
L4mie
veterán
OTA 5.9.25 jön éppen lefele

-
Nikitaa7
tag
válasz
Nikitaa7
üzenetére
sziasztok! tapasztalatok alapján melyik a legkevesebb memóriát használó miui rom? alapból android 4.4.4 van a telómon, de a jelenlegi miui 6.7.1-el meg a google services nem működik és mivel csak 1 GB-os a telefonom, és szeretnék rá tenni további appokat.
Nagyon köszönöm a segítséget!
-
havri1
félisten
Használja valaki a beépített email klienst?
Gmaillal kapcsoltam össze, IMAP, és push elvileg, de hol működik a push, hol nem..inkább nem..5.9.24 MIUIHU
-
mgTerminator
veterán
-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Köszönöm, meglesem.
Ja, hogy a Mi accounton akarod aktiválni, hogy oda mentse a számokat, sms-eket etc?
Szerintem egyként kezeli a kettőt, vagy fene tudja majd ránézek nekem hogy van, azt tudom, hogy a telefonkönyvem az google. /Ahh nekem is egy szám van alatta/*de jó hogy beszéltünk róla, most egy csomó felesleges dolgot kikapcsoltam

Hívásnaplót nekem mindkét számra lehet ki-be kapcsolni.
Így néz ki:
Napló:
SMS:1szám van aktiválva.
-
mgTerminator
veterán
Igen, telefon alkalmazás és ott a beállításokban ha jól emlékszem.
Nem arra gondolok. A Mi fiókhoz kell hogy menteni tudja az SMS-eket és a hívásnaplót a felhőbe. Az egyik SIM aktiválódott nem tudom hogy, a másik nem. A fiókomhoz sem tudok számot rendelni, nem jön meg az SMS.
-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
mit értesz sim aktiválás alatt?
simkártya kioldás? az igen. nem értek a lovakhoz, lehet hülyeségeket beszélek.
*WOW tényleg szétkapta
nagyon komoly.MiUI kérdés: Azt be lehet állítani, hogy ha hívnak és arcra fordítom a telefont elnémuljon?
-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
az szerintem nem cserélhető.
-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
gondolom védőtok.

-
sz_abika
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem erőszak a disznóláb, csak ez mondjuk nem kínai, vagy EU raktár, hanem budapesti "bármikori" átvét és még egy hátlapom is van mellé

-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Mondjuk nem tudom mi különbség a 5.9.2x és a 5.9.19 között, előbbi jó 300 megával kisebb, meg magyar nyelv jobban benne van/az engem pont nem érdekel./, jó lenne egy changelog, de azt meg nem találtam.
-
mgTerminator
veterán
Nekem is az volt a terv hogy beszerzek egy C-t, de nincs rá Multi ROM amiben van magyar nyelv. Jó lehet hogy később meg lesz... A Gearbest-en most mindenhol akcióban van kivéve az EU raktár, még várok vele.
Amúgy brutál egyszerű felrakni, én az ADB driveren csúsztam el, hiába fent volt az istennek nem akarta felismerni. Mikor megvolt, ment minden mint a karikacsapás!sz_abika: Gondolom nem szeretnél sokat bukni, én meg úgy vagyok vele hogy ha pár ezresen múlik akkor inkább új, és az az én nevemen van (a gari miatt). Meg nézegetem közben a C-t, hátha összejön, de szigorúan fehérben vagy babakékben

-
sz_abika
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Mennyit szánsz rá? Dobj egy PÜ-t, mert hétfő óta engem nem győzött meg - hétfőn vettem át , de perpill úgyérzem maradok Redmi2/16n,
-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
mgTerminator: Most majd beindul Kína az ünnepek után, biztos lesznek akciók,
+ténylegesen kijön a 4c az biztos lenyomja a 4i árait. Én is gearbesten rendeltem, EU raktár miatt.Én lehet azt csinálnám, hogy odaadnám vaternak a 4i-met és szereznék egy 4c-t
bár nem tudom 808 mennyire melegedik. TWRP meg ijesztően hangzott
régi IS-t szénné mókoltam, de ezt még nem akartam, hátha elbénázok valamit.seger: Na ja jogában áll neki is, ezt mondjuk lehet megjátszák az elműnél meg a telenornál

De engem megtalálnak az ilyen: felvesszük az adatait cserébe egy bambusz zokit kap sales-esek, na ezeknek jó lesz mondanii
-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ezt nem sikerült feltennem, én a miui.com ról használom az 5.9.19-et. Azt feltette sima updaterrel

-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Melyik rommal használod? O.o
-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
most 3 van, normál, maraton, meg game.
maraton jó nekem estére, 0.5% ot fogyaszt úgy óránként.
de van valami sleep mód is amikor minden hálót kikapcsol
-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Na ez értelmetlen dolog,
mondjuk gondolom a buta népektől védik a funkciót
na sebaj létrehoztam újat azzal jól leszek.Nekem nem laggol, csak fura, hogy eszi a ramot.
Azt hittem, hogy ilyen 1.2 -1.5 GB között fog mozogni üres rendszer mellett a szabad ram, nem 800-1000 MB között,*amúgy elégedett vagyok a telefonnal

csak egy szösz ment bele a kamera védőlencséje mögé amit nem értek...elvileg unibody... -
sz_abika
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Na megnézem, mert gépelésnél hiányzik a magyar szójavaslat. Thx.
ui: Ettől a mi4i-től nem vagyok elájulva. Laza 400megával kevesebb van boot után, mint a Redmi2n

-
L4mie
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Kérdés:
A battery profilokat automata állítja nekem 23:00-6:25 között, akkukímélés.
Viszont a default profilt szeretném állítani, mert abban nincsen benne a rezgő hívásjelző, értesítés stb. Merre lehet azt állítani?
MiUI7 5.9.19
Mi4i -
sz_abika
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Honnan van a magyar MIUI?
Helyi beállításokhoz jól jönne a magyar locale... -
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
háh!
kipróbáltam a hívásrögzítést
nagyon jól működik
Ezentúl majd a supportosoknak mondhatom végre én is, hogy a hívást rögzítem
Tavaly volt egy csodás ELMŰS beszélgetésem -4 fokban nem volt hajlandó kiküldeni szerelőt a dobozukhoz este 10 kor, mert csak 1 bejelentés jött hozzájuk és legalább 3 kell. na azt visszaküldeném nekik elmezésre. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Fent az állapotsoron a BT jel mellett, kirak egy kis aksit és szépen fogy. A MiBand-et pont eladtam azt nem tudom MIUI7 alatt, de a hangszórókat, fülest látom.
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Tegnap jött meg a Mi 4i, feltettem a magyar MIUI-t és lenne pár kérdésem

Ha írnak messengeren akkor bekapcsolja a kijelzőt, és a kép helyett is a messenger logo van, lehet ezeken valahol állítani?
A mi band-em nagyon szépen jelzett a notify programmal, de mióta megvettem (újra) azóta 1x nem jelez... ötlet? -
L4mie
veterán
Egy gyors kérdés
5.9.16 Beta
és a miui.hu-n letölthető
5.9.24 között mennyi gyakorlati eltérés van?
Érdemes a .24 felrakásával "vesződni" ? vagy a .19 gyakorlatilag megegyezik? nekem mintha a .19 el valamennyire gyengébb lenne az akkuidőm. /mondjuk azt fel tudtam tenni miui recovery-vel /
Mi4i re -
Nikitaa7
tag
Sziasztok. csatlakozom egy xiaomi redmi 2-vel (1/8)
az alap miui verziorol (6.2.4.0) automatikusan frissitette magat 6.7.1.0-ra (khjcnch) stable, es azota nem mukodik a google services, es ezaltal semmi aminek ez az alapja. mas is jart igy?illetve szeretnem ratenni az uj 7-et, ha az jobb, nincs szuksegem magyarra, jo az angol. hogy tudom ezt megtenni? kezdo vagyok ebben nagyon. koszonom

-
Freddycom
őstag
Csatlakoztattam egy BT-s fulest, a status baron megjelent egy ilyen kis ikon, ami olyan mint egy headset. Most tele van, de ugy remlik feltoltes elott ez nem igy volt. Ne mar h a bt fulesem feltoltottsegi szintjet mutatja.
Az lenne? MIUI V7 5.9.24 -
L4mie
veterán
TWRP recovery-vel tudok MiUi 7 es Magyar Rom ot telepíteni elvileg, ami a MiUi.hu-n van Mi4i-hez az a gyári recovery-vel nem megy fel.
Itt is megkérdezem, megéri 6.7.x.x.x után feltelnni ezt
a romot, és a mókolást ami vele jár? -
L4mie
veterán
Üdv.
Csatlakozom egy Mi 4i vel
-
trebrona
nagyúr
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Biztonság app => Engedélyek => Indítópult
itt be tudod állítani mi induljon a rendszerrel együtt, nem kell ehhez king user.Ha pedig alkalmazásokat szeretnél fagyasztani, akkor Greenify.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
trebrona
üzenetére
Azt nem tudom, mert az ES -t még nem használtam, viszont több telefonomon sem volt ilyen problémám a total commanderrel.
Mint például a böngészőt, de volt még több dolog is amire már nem emlékszem. A king user -t is régóta több telón is használtam már.
Ezt csak azért teszem, hogy hosszabb legyen az üzemideje az aksinak, ami nem kell ne is induljon, majd ha kell akkor elindítom én. -
trebrona
nagyúr
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Mivel tud többet a tc az ES-nél?
Illetve milyen alkalmazásokat lősz ki, hogy ne induljanak?
-
trebrona
nagyúr
MIUI App Drawer és maradhat az eredeti launcher.
-
bach66
tag
Nekem a MIUI saját launchere nem jön be, mert bár tetszetős, de hiányolom az alkalmazásfiókot, nem szeretem, ha az összes ikon kinn van a (számos) képernyőn. Jobb szeretem elrendezni az ikonokat és widgeteket, ahogy én akarom, meg amennyit én akarok.
Ezért Nova launchert használok (ezt az előző telómon megszerettem). EL lehet valahogyan érni, hogy az eredeti rendszer-widgetek itt is megjelenjenek? ??
Ugyanis csak egy-kettő jelenik meg, pl. az óra widget, de eredetileg abból is van több, itt meg csak egy. PL. a lentebb emlegetett képernyőzár widget is jól jönne, de a Nován nem elérhető az sem.
Illetve tudna valaki olyan (ingyenes) és legalább olyan jó launchert, mint a Nova, amelyikben az ikonok méretét is lehet állítani?
Ja igen, Redmi2 2/16, miuihu 5.9.17
Üdv! -
SárkánySzív
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Pro 2A MIU fájlkezelője nem nagyon jön be, ezért a Total Commander alkalmazást használom.
Mikor használni szeretném alul kisbetűkkel felugrik az a mondat hogy, / grated total commander to get root premission / ezek után egy darabig csak vár, és hiába tapizok nem akarja megnyitni a meghajtókat, csak egy kis idő után.
A biztonságnál a root jogosultságnál ott van az ikonja, a king user szerint is van ilyen jogosultsága.
A king user alkalmazást azért használom, hogy a bekapcsolás után, csak a dual sim ringer induljon el, tehát ki van lőve minden progi futása bekapcsolás után.
Miért késlekedik vajon a total commander fájlkezelő ? -
Shinnokina
tag
Nekem Redmi 2-n úgy szűnt meg, hogy a fiókoknál kikapcsoltam a névjegyszinkronizálást, és a névjegybeálltásoknál kiválasztottam, hogy csak a SIM-névjegyeket mutassa. Az első bekapcsolásnál automatikusan telecsinálta a névjegymappát a google fiókomból, de az első belépésnél még nem választhatod ki, hogy mit szinkronizáljon. Ez mondjuk elég szemétség az androidtól, nekem a normál stock android is pont ugyanezt csinálta a samsungos készülékeimen, és állandóan utólag kellett megszabadulni a beszinkronizált névjegyektől, képektől, meg miegymástól. Ki a franc akarja látni a telón az összes valaha létezett *email* kontaktját? Brr. Ezt igazán kiiktathatnák az androidból.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Anime filmek és sorozatok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de tudtommal gond nélkül lehet visszaléptetni. ezért is jó a Xiaomi