-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Közben kiderítettem mi okozta ezt a jelenséget. Leírom, hátha valaki belefut ugyanebbe. Több appot is használok, ami szinkronizálja magának a névjegyeket. Ezekre gyanakodtam már a kezdetektől. Most egy ilyen "álnévjegyet" megpróbáltam szerkeszteni és így kiderült, kiírta, hogy a Waze névjegye. De az összes "álnévjegy", és egy névhez volt legalább 8. Uh. kitöröltem a Beállítások - Fiókok közül a Waze fiókját é megszűnt a jelenség.
-
TechRobot
aktív tag
egyenlőre még nincs itt a kiszemelt gép a kezemben amire rakni akarom.
-
Dimond G
senior tag
-
-
TechRobot
aktív tag
gappsot lehet a miuik mellé tenni?
-
Ricardo
titán
Ha MIUI romban gondolkodom galaxy S3-ra, melyik v5 romot érdemes telepíteni? 4.1 vagy 4.4 alapút?
Mindenképpen olyan kellene ami tud magyarul.
Gondolom A V6 jelenleg még esélytelen.
-
tobias40
veterán
válasz
trebrona #436 üzenetére
Az ott be van állítva (és be is volt) de mégsem vesz fel...
Van a rom-ban ez az "optimalizáló" lehetőség amivel a régi ,felesleges stb.. file-ket lehet törölni és lehet hogy ebben töröltem ki vmit??Ezóta van gondom a kontaktok nevével való kiírásnál is mert random szerűen mutatja a hívó nevét..(a számokat kimutatja csak a hozzátárolt nevet nem)Lehet vhogy csak a hangrögzítőt újra telepíteni a rom-ból??
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Nem találtam erre a típusra külön fórumtémát így ide irok.
Lenovo A820 telefonom van jeleneleg a MIUI 4.8.27 verzióval, de volt már több fle is rajta. Jelenleg ez a legstabilabb.
Annyi gondom van vele meg a többivel is, hogy a névjegyeimet megsokszorozza. Értsd pl. az István névjegyből csinál 15-öt és a legtöbb üres. Csak egy vagy két névjegyben van benne a telefonszám. Ez mitől lehet?
Van több fiók is felvéve a telefonomban. Gmail, céges levelezés, Viber, Waze, stb. Én erre tippeltem, hogy ez lehet a gond, de ha leszűröm a kontaktlistát, hogy csak a pl. a gmail-es legyen akkor is marad a sokszozódás. + szükségem lenne még legalább a céges névjegyekre.
Mit lehet ezzel tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
tobias40
veterán
Hi!
miui_V987_4.6.13_jb-4.2 használok a telefonomon.
Nagyon meg vagyok vele elégedve de egy gondom van vele..
Van benne felvétel lehetősége amit használok is de vmiért mostanában nem veszi fel a beszélgetéseket.
Eddig megjelent az értesítési sávban és vissza is tudtam hallgatni de mostanában nem..
A program fennt van a gépen nem töröltem de nem fut a háttérben.
Hogyan tudnám újra beélesíteni hogy jól működjön?
Bármit próbáltam rajta beállítani nem indul el a beszélgetés kezdetekor..
Emiatt nem akarom újrarakni az egész romot...Még olyan gondom is van hogy nem minden elmentett számhoz írja ki a nevet pár napja a teló,mi lehet a gond eddig kiírta az összes elmentett kontaktot.Google-ba van mentve az összes kontakt...
Köszi előre is!
-
Dimond G
senior tag
-
Dimond G
senior tag
Sajnos 10.17 miui update-ban nincs magyar. :-(
Utolsó frissítés 1.1/10 12...kinek hogy jelzi.... nálam bevált! Aksi idő...jó!
-
TechRobot
aktív tag
sziasztok
JiaYu G4S en van miui rendszer dual simes a teló és két kártya van benne.
De nem megy a mobilnet. Valakinek van valami ötlete erre? -
Dimond G
senior tag
Miért van az, hogy ha leszedek egy témát és beállítom, egy idő után más színű kis kockák jelennek meg a képernyőn kitakarva az alattuk lévő részt? Gondolom ez a téma hibája, mert ha az alapot állítom be, akkor minden oké. Akkor is ezt csinálja, ha az alap téma van beállítva, de ikont változtatok, vagy font-ot....stb....
-
Dimond G
senior tag
Sötét oldal? ....hát be van borulva Budapesten!
Jó a miui, csak néha instabil...legalább is egy-egy verziója!
Sok dolog van, amit átörökítenék a 4.4.4-ből! Pl aksiidő!
A miuiba is ilyen jó lenne.... Űber király lenne!
Mondjuk, ha két naponta kellene töltenem, akkor nem lenne rossz! Vagy pl az sms-nél az ékezetes betű nem lenne több karakter 1-nél......a szinkronizálás....stb.... -
Dimond G
senior tag
Szevasztok!
Időről időre figyelem a miui-t. Miket fejleszt....stb. Nos Ma rászántam magam és ismét felraktam a 10.12-es verziót.
Az akkuidő nem olyan jó, mint a 4.4.4-nél, de ígéretes!
Gyors...látványosan! Ezt bizton állíthatom!
Témák! Nos, ha beszerzünk egy wsm manager-t, egy MiThemes-t, meg egy MiTools-t, akkor már már nem lehet gond a témaletöltés!
Ja és [link] oldalon ha regisztrálunk, akkor már csak "like-olni" kell dolgokat (amit csak enged) és már kapsz is krediteket, amikből Témára (főleg egyedieket) lehet költeni!
-
wopi
aktív tag
válasz
trebrona #411 üzenetére
Köszönöm szépen! Elnézést, még szoknom kell a MIUI-t.
Megint más kérdés: Az mennyire egészséges, hogy com.google.process.gapps folyamat szinte folyamatosan force close üzeneteket dobál? Vagy a böngésző nem indul, szintén miután indítom, hasonlóan force close üzenettel elszáll? Lehet ezzel valamit tenni?
Ezen kívül pedig a ROM frissítés sem fut le. Talál frissítést, rányomok, hogy telepítse, újraindul recovery módban, viszont a telepítés végén azt dobja, hogy install aborted. Többet nem sikerül elolvasni, mert rögtön újraindul a telefon. Próbáljam letölteni inkább az új verziót, majd kézzel flashelni?
Köszönöm a segítségeteket!
-
wopi
aktív tag
Letöltöttem, feltettem. Tökéletesen működik, nagyon tetszik!
Egyébként nem kellett Gravitybox, alapból megvan az alsó virtuális gombsor! Ennek nagyon örültem.
Kérdés: Témákat tudok valahonnan ingyenesen letölteni, vagy csak azok vannak, amik a Témák alkalmazáson belül letölthetők?
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
HTC One X-emre szeretnék feltenni MIUI-t, viszont sajnos az alsó gombsorom nem működik, egyéb hiba miatt... Az alsó virtuális gombsor aktiválható valahogyan MIUI alatt? Jelenleg Cyanogenmod van rajta, itt Gravitybox által megoldható volt, viszont ez a leírása alapján MIUI alá nem telepíthető.
Köszönöm a segítséget!
-
tolvaj!
őstag
Az alkalmazások "önállósulnak". Nem releváns, hogy milyen állapotban voltak a kapcsolók.
A jelenség oka a portolás hibája. Vagy másik készülékről próbálj meg portolni, vagy szerezz be egy normális portot. Sajnos nem tudok mást tanácsolni. Forrásként tudom ajánlani a redmi romokat.
-
ÁrPi2
senior tag
Az lenne akkor a következő elsődleges kérdésem, hogyha ezután az "Engedélykérések kezelésé"-t
OFF-ban hagyom , akkor milyen állapotban maradnak az előző pillanatig még kezelt app-jogosultságok?
(mi ilyen szituban a "default"?)az Alkalmazások engedélyeinek kezelése menüpont-nál ott az SMS részben nálam nem található meg az
"Üzenetek"
Mit lehetne büvészkedni hogy odakerüljün a kezeltek közé ?( -- csakis a go-sms van ott, amit én magam juzerappként felraktam, de sms-érkezés GO-sms-sel sincsen)
-- az "Üzenetek" app csakis az appdrawerben található és onnan persze elindítható.
Nem lát viszont semmi már régi SMS-t és a SIM-kártyán lévőeket sem látja (csak Engedélykezelés-OFF esetén)
-- A GO-sms megtalálható nálam az Engedélykezelés alatt és az appban látom is a tárolt+simkártyás sms-eket, DEennek ellenére semmi sms nem érkezik meg, Vagy mintha devnull-ba jönne...
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok MIUI szakértőket kérdeznék:
(sta-s2z féle) Miui 4.8.22 van a jiayu G3T-telómon, és belebonyolódtam egy beállítási problemába:
Nem jönnek meg illetve be semmilyen SMS-eim illetve Csakis akkor ha
a Biztonság app alatt lévő Engedélyek alcsoportban az "Engedélykérések kezelésé"-t OFF-ba állítom.Mit kellene finomhangolnom ON-ban ez alatt, az engedélytipusok szerinti csoportosításban vagy melyik appot az alkalmazások fül alatt ?? Micsodát kell vajon helyreállítanom hogy
NE az egész "Engedélykérések kezelése" legyen kikapcsolva ha SMS-t akarok fogadni...??
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest