Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Tud valaki olyan sötét/fekete témát, ami a menüt is sötétíti?
Csak olyat találtam egyelőre, amiben néhány menüben nem látható a felirat...
A gyári sötét módból viszont nem tudok kivenni mindent: vagy hiába, mert sötét marad, vagy meg sem jelenik a listában. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
XIII Ramses #3116 üzenetére
Nem, Mi Max 3.
És a hangrögzítős kérdésre (#3110) írtam a választ -
zeon.hu
nagyúr
válasz
XIII Ramses #3110 üzenetére
Nálam megy, MIUI 12, droid 10, Global Stabil rom.
(Bootloader zárt, root nincs) -
XIII Ramses
aktív tag
A névjegyeket sem akarja utónév szerint sorbarendezni, ha bakot ugrok akkor sem...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
tomboy0013 #3111 üzenetére
-
tomboy0013
veterán
Valaki legyen kedves árulja el hogyan lehet az alapértelmezett betűtípusra visszaállni. A Témák app-ban nincs "Fonts" fül, átállítani is csak úgy tudtam ha a kereső sávba beírtam hogy "Fonts" és kilistázta a találatokat. Viszont sehol nem találom a default beállítást.
-
XIII Ramses
aktív tag
Sziasztok! Még egy kérdés: Elnézést, ha volt már erről szó, de rá lehet-e venni a hangrögzítőt a hívások felvételére root nélkül?
-
aprokaroka87
nagyúr
Az alábbi funkciók miui 12 esetén random érhetőek el?
Vagy csak a Redmi Note 7 nem kapta még meg a funkciókat, miui 12-vel, mert én sehol nem találom.
Elvileg a Kinai stabil verzióban benne van.Privacy protection
New: MIUI 12 is the first Android-based mobile OS that went through the rigorous enhanced privacy protection testing.
New: Reset your device ID and control how it's used based on virtual ID technology.
New: Grant permissions that will be used only while you're using an app.
New: You can also grant permissions just once, and decide again next time a permission is required.
New: Restrict access to telephony to third party apps.
New: Return blank messages to the apps that require personal information.
New: Receive notifications whenever apps record audio, use camera, or access your location.
New: Use secure sharing to control what additional data is sent along with shared items.
New: Get comprehensive stats on how apps use permissions in app behavior history.
New: Visit privacy.miui.com to learn how MIUI protects your privacy.
Optimization: Apps aren't allowed to launch other apps in the background now. -
janakbacsi
őstag
válasz
XIII Ramses #3106 üzenetére
vissza kell tenni az alapértelmezett miui appokat. tárcsázó, kontakt, üzenetek. de ehhez bootloader nyitás és root szükséges. én is egyből visszatettem a note 8 pro-ra.
-
hojos
aktív tag
válasz
XIII Ramses #3106 üzenetére
Szia.
Gondolom azon is a Google névjegyek vannak, nem a Miui.
Azért nem tudod kitenni. -
XIII Ramses
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy mi 10t-t. Létezik, hogy ezen nincs névjegy widget, hogy ki tudjam rakni a névjegyet az asztalra? Nem találom -
batai15
félisten
Ez nem igaz ,mert mint írtam jelenleg is aosp romon vagyok és önálló appkent használom. Ezt elsőre is LE ÍRTAM.
-
batai15
félisten
Hali ! Miui 11 alatt hogy lehet működésre bírni az Android autót ?( Nem kocsira akarjuk tükrözni hanem csak a telefonon könnyebb vezetés közben kezelni a zenelejátszót stb )
Én joyeuseon aosp romot használok simán telepítettem fut. Miuin fel sem települ. -
vlevi
nagyúr
Látom, azért a MIUI-nál a régi hülye szokásaikról nem mondanak le.
Azthittem, a 12-esben majd máshogy lesz, de nem...
Az egyik az óra ébresztő beállítása, az egyes napok ismétlődését ugyanolyan bonyolult, negyedik almenübe bemászva, és még onnan is a továbbmenve lehet átállítani.
Óra-Ráböksz az ébresztésre-további beállítások-simétlés-egyéni-és itt lehet az egyes napokat átállítani, ha pl. jövő hétfőn nem szeretnéd, hogy csörögjön.
Sajnos az értesítések is maradtak ugyanúgy, mint korábban.
Ha pl. jön egy email, akkor a lezárt képernőn, és a nem lezárton is megjelenik a sarokban, hogy van új levél (igaz, a 10-es MIUIban ott se jelent meg). Nem törlöm le az értesítést, de legközelebb, ha a képernyő lezár, akkor a záró képernyőről eltűnnek az értesítések.
Ez azért cumi, mert ha egyszer ránézek, akkor másodikra már nekem kell észben tartani, hogy volt értesítés. -
aprokaroka87
nagyúr
Azt hogy lehetne kideríteni hogy bizonyos appokat mi miatt zár be háttérben?
Rn7 miui 12.
Miui 11 alatt kevésbé volt gond.
Igaz csak 3gb ram, de lehet hogy valamit átírtak miui 12-ben.
Megfelelő engedélyek megvannak adva.
-
szvoboda
tag
Üdv!
Biztos én vagyok fogyatékos, ezért megkérdezném, hogy a lezárt képernyőre hogyan lehet kirakni pl az időjárást? Vagy a zenelejátszót? Redmi note 9 pro. Mentségemre legyen mondva, hogy a 3GS óta iPhone-t használtam.
Köszönöm. -
nTaur
csendes tag
Sziasztok! Találkozott vki azzal a hibával, h miui 12 frissítés után a Mi Fit app nem minden üzenetet küld órára? (mi band 3) pl. Gmail, signal nem jelez. Messenger, just talk küldi az értesítést. Természetesen mindegyik app be van állítva a mi fitben. Esetleg van rá ötlet? Más alkalmazást is kipróbáltam mi fit helyett, ugyanaz a szitu. Köszönöm előre is a segítséget!
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #3086 üzenetére
Nem hiszem, két okból is. Egyrészt nekem az utolsó Viber frissítés megoldotta a dolgot. Másrészt WiFin is szarakodott sok embernél, különböző telefonokon. Mi köze az APN-nek hozzá? Semmi. Akkor más sem működne, de ahogy írtam nem szoktam használni mobilinternetet csak WiFit. Szóval ez nem MIUI specifikus hiba. Ezért biztos nem csinálnék FR-t. Azt megtettem már Android 10 frissítés után.
-
bl4ze
veterán
válasz
Viktor0610 #3086 üzenetére
FR után nincsen gond, az üzenetek azonnal érkeztek, csak sokszor kilőtte a Vibert.
FR megoldotta : azóta jó. -
-
zsola400
aktív tag
Viber üzenetre, próbáljátok ki az APN-t szerkeszteni főleg Telenor esetén Hozzáférési protokollt IPv4-re állítani.
-
bl4ze
veterán
válasz
Viktor0610 #3081 üzenetére
Több telefon is van a családban, Samsungok stb. és egyiken sincsen baj a Viberrel, azonnal jönnek az üzenetek, semmi késés.
MIUI 12 alatt volt nekem anomália. -
hroberto
veterán
válasz
Nekem szerencsére normálisan működik Mi 10-en MIUI 12 alatt, pedig nem volt FR.
-
trebrona
nagyúr
válasz
S10e-n is késnek az üzenetek, úgyhogy megerősítem én is.
-
-
bl4ze
veterán
Nekem MIUI 11en jó volt a Viber. Minden értelemben.
Majd jött a 12-es frissítés és a rendszer magától random kilőtte, eltűnt a taskbar ikon stb. stb.
Mindent megpróbáltam : az segített, hogy a telefon kapott egy FR-t és láss csodát : folyamatosan fut a Viber, nem lövi le, és éjjel ha repcsi módba teszem reggel akkor is ott van a Viber, és ahogy van net csatlakozik - nem kell manuálisan kézzel indítani minden esetbenJavaslok egy FR-t. (Factory Reset)
-
szanozs
aktív tag
Szia, nálam az segített, hogy létrehoztam, egy új APN-t telenor2 névvel és APN-nek megadtam, hogy online. Egyszer csináld meg. Ne nevezd át, ne töröld ki mert akkor utána is rossz lesz.
Valaki ha jól emlékszem, úgy csinálta, hogy törölte az eredetit és létrehozta újra telenor névvel. -
xwyx
friss újonc
Udv, friss ujonc vagyok, mint latjatok..
Ket napja frissitettem Miui 12-re a Poco F1-emet, es azota nem mukodik a viberem mobilnetrol egyaltalan, uzik nem jonnek meg, az elkuldotteknel oraikont jelez, majd visszajonnek. Ha hivnak, partner nem elerhetot jelez.
Barmi otlet..? A neten csak olyan hulyesegeket latok, hogy a szolgaltato letilthatja a chatalkalmazasokat, de nyilvan baromsag, plane hogy a parom is ugyanebben a Telenor csomagban van
-
PioDVD
senior tag
válasz
janakbacsi #3070 üzenetére
Én nem annyira értem ezt a beszélgetés rögzítést, nekem Poco-n miui 11 globalon (droid 10), magyar régión működött alapból. Anno kérdeztem is a topikjában, ez most hogy, de elsikkadt a kérdés, aztán el is felejtettem. Most hogy írod, a mi 10 lite valóban nem rögzít.
Külső app nem működik? Mikor még nem ment alapból, app-pal vettem fel, csak nem ugrik be a neve. Megvan, acr. De hogy működik-e, az majd akkor derül ki, ha lesz hívásom.
-
vlevi
nagyúr
válasz
janakbacsi #3070 üzenetére
Szerintem azzal az lesz a baj, hogy a MIU12 dolgaink egy része is a data partikon van. Ha vissza is tudod állítani a 11-es particiot, ami a MUI12-hoz kell, az nem lesz ott.
Legalábbis en így gondolom.
Viszont nekem, Redmni note7-en, 12-es EU rommal van hívás rögzítés. -
janakbacsi
őstag
redmi note 8 pro telefonomon miui 11, android 9-es indonéz rom van a hangrögzítés miatt. ha twrp-ben csinálok egy mentést, majd feltelepítem rá a miui 12, android 10-et, visszarakom a twrp-t, és visszaállítom a régi mentésből a data partíciót, akkor megmaradnak az alkalmazásaim, a widgeteim, valamint a kezdőképernyőn elhelyezett gyorshívó ikonjaim?
-
moma
őstag
Frissítettem a MIUI-t és az ujjban nagyon zavarnak ezek az animációk, amikor lehúzom a notifictionöket, vagy azt a jobb oldali részt felülről pl. Kilehet kapcsolni valahogy az animációkat nem tudjátok?
(amúgy az is zavar, hogy miért kell ekkora ikonokat rakni ebbe a lenyílóba, a régit jobban szerettem, de ez a rész azért kevésbé zavar mint az animációk) -
vlevi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3066 üzenetére
Az volt , köszi!
Megint megnéztem az új irányító központot, hogy hátha oda kiírja a következő ébresztő idejét.
Hat, nem. Pont fordítva, már az órát se mutatja meg. -
-
vlevi
nagyúr
Nekem most érkezett meg a MIUI12 a Redmi Note7-re.
Az újfajta felső vezérlőpultot bekapcsoltam, megnéztem, és ki is kapcsoltam 5 perc után, asszem ez nekem nem teccik.
A másik, hogy én nem a gombokkal, hanem kézmozdulatokkal irányítom a telót. El lehet tüntetni valahogy alulról középről azt a széles csíkot? Nem tudom mire jó, rábökni nem érdemes, mert nem csinál semmit. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az normális, hogy Redmi 7a-ra még mindig nem akar jönni a MIUI 12?
Mindenhol azt olvasom, hogy a gyártói ütemterv szerint már júliustól jönnie kéne, de nekem nem jön. Ez szolgáltatótól is függ?
Telekomnál vásárolt készülék, a 11-re frissült még augusztusban, a 12-re viszont még nem akar. Lehet erről valamit tudni? -
Laca0
addikt
válasz
Viktor0610 #3058 üzenetére
Húú tényleg.... a téma volt olyan...
Köszi!
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #3055 üzenetére
Ahogy olvasom a netet, mások is panaszkodnak erre.
Majd keresek egy olyan témát, aminek minden összetevője sötét, akkor ki lehet kapcsolni a dark módot.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #3053 üzenetére
Próbáltam már.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #3051 üzenetére
Nincs (Galaxy Wearable).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest