Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
Viktor0610 #10908 üzenetére
A Bluemail működik rendben.A gondom az, hogy van program ami automatikusan emailt küld. És mindezt az alapértelmezettel.
De ez a cast dolog is rohadtul idegesít, én igen sokat használom, és minden eszközzel megy, csak a ezzel a telefonnal nem.
-
mjani1172
addikt
Van két problémámhátha van ötlet.
1. nem megy a képernyőmegosztás,(home, fotó) bármit csinálok.Egyszerűen egy fekete kép látható a tv-n majd jelzi pár másodperc múlva hogy "visszaállt." De a Youtube átmegy.
2. A gmailt- váltanám a Bluemaillel, de nem tudom alapértelmezetté tenni.Hiába törlöm , megszüntetem az alapértelmezését az alkalmazásoknál, jelzi hogy nem alapértelmezett de mikor az alapértelmezett alkalmazások felől nézem,ott már a gmail az alapértelmezett és nem is jelenik meg más, csak a Gmail így hozzáadni sem tudok semmi más alkalmazást. -
mjani1172
addikt
Na. Fent van a tajvani-rom, 14T-Pro-n.Nagyon nagy küzdelem volt, a fiam csinálta. BL-t szerettem volna nyitni, de nem ment.
1. Szerintem a BL-nyitás azon formája, ami a community-n keresztül menne egyszerű kínai hazugság. Soha sehol nem láttam olyat aki azon keresztül nyitott volna még indiai hablatyolós videót sem.Tehát ezt el lehet felejteni.Vagy életed végéig vársz majd másnapra, hátha
2. Ennél a telefonnál az indonéz rom semmire sem jó.....
3. A tajvani rom viszont jó. Jól működik. Nekem a cserés megoldással ment fel, nem a gyors rányomóssal, hanem Alonso69 megoldásával ami a Xiaomi 14 fórumon van. De azzal sem simám, állítgatni kellett rajta. -
mjani1172
addikt
Akit esetleg érdekel,MI 14T Pro, az indonéz romban OS2.0.1.0.VNNIDXM
NINCS hívásrögzítés, és bár vannak leírások mit hogy kell, nem lehet (vagy mi nem tudtuk) telepíteni, használni.
Így az indonéz rom szvsz értelmetlen. -
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Nagyon nagy küzdelem árán fent van az indonéz rom. (14T Pro)
De semmi változás, ugyanúgy google tárcsázó és üzenetküldő van rajta.
Hr volt természetesen.
Hogyan tovább, van valami trükk, vagy beállítás? -
-
mjani1172
addikt
válasz
Tompika777 #10690 üzenetére
Van esetleg megbízható fiztős megoldás a Bl nyitásra?
Én 14t prora szeretném az indonéz romot, majd visszazárni, a nyitás community-n keresztül egy átverés, (meg nem láttam olyat aki így nyitott,) a kicserélős módszer pedig nekem nem megy. Kaptam egy nagyon kedves fórumtárstól egy frankó leírást, rádobtunk egy bő fél napot, mindkét átnevezős módszert próbálva, mindenféle rommmal de valamilyen hiba mindig lett, legtöbbször, hogy nem sikerült a frissítés ellenőrzése.
-
mjani1172
addikt
Jó reggelt!
Mi a különbség az indonéz és a taiwani rom között?
Eddig mindenki a taiwani - t ajánlotta, de most igen erősen k3pbe került az indonéz. -
mjani1172
addikt
válasz
user26 #10657 üzenetére
Szia!
Szerintem a fiókkal nincs gond. Be is tudok lépni. De ettől függetlenül kiírja hogy nem tudja hozzárendelni.
Viszont kezdem azt hinni nem csak ez a gond, hanem ez a nyitás egyszerűen kamu. Aki nyitotta az még a régi módszerekkel, vagy máshogy. Ez a próbáld holnap egyszerűen átverés.
Vagy esetleg van akinek a community appal sikerült? Én csak negatív kommentet olvastam. -
mjani1172
addikt
válasz
ginola #10626 üzenetére
Szia!
Ezt a leírást vettem alapul.
- 30 napos legyen legalább az MI fiókod
- Global verziós legyen az eszköz
Telefon:
1.Nyisd meg: Beállítások -> A telefonról -> Részletes információk és adatok, érintsd meg többször az “OPERÁCIÓS RENDSZER verziója” részt a Fejlesztői beállítások aktiválásához.
2.Menj vissza a Beállításokhoz, kattints a További beállításokra, majd a Fejlesztői beállítások elemre, ott engedélyezd az OEM-feloldást és az USB-hibakeresést.
3.Kösd össze Xiaomi fiókodat a telefonoddal. Koppints a Mi Unlock állapotra -> Elfogadom -> Fiók és eszköz hozzáadása elemre. Győződj meg arról, hogy eszközöd mobilneten keresztül csatlakozik az internethez, csak így működik. A fiók sikeres összekapcsolása után ezt az üzenetet kell kapnod:
„Sikeresen hozzáadva. Mi-fiók most ehhez az eszközhöz van társítva.”
Na ez nem megy. Kiírja, hogy nem tudja hozzáadni, menjek a Xiaomi Community-re, (ez lenne a lírásban a 4. pont) és ott kérjem.....Ott meg a szokásos, próbáljam meg holnap.De az eszköz nincs hozzáadva.Szerintem, lehet nem jó a leírás, már nem lehet hozzáadni, és Youtube-on sehol nem láttam hogy ez így működne....
4.Ezután kérni kell a bootloader nyitás lehetőségét, ezt a Xiaomi Cumminity app felületén tudod meg tenni. (Xiaomi Community App 5.3.31 vagy újabb verzió) A telepített Mi Community régióját változtasd meg Globalra, majd kattints az „Unlock Bootloader” elemre, és érintsd meg a „feloldás kérelmezése” lehetőséget. -
mjani1172
addikt
válasz
Viktor0610 #10608 üzenetére
Szia!
Van ehhez normális "??" infó? pontos leírás( ez az első xiaomim, én is a taiwani rom felrakásával küzdök, és bár nagyon segítőkész mindenki, de sajnos mindenhol más az infó, és nem igazán jutok előrébb) ez talán ha járható akkor egyszerűbb lenne.
-
mjani1172
addikt
Sziasztok! Xiaomi 14 t pro, nyitnánk a Bl-t a hívásrögzítés miatt. Ez sajnos kell a meló miatt. De már az elején elakadtunk a telefont nem tudjuk összepárosítani a Mi account - al. A telefonnál azt írja nincs behelyezve vagy aktiválva a sim. Ez egy régebbi fiók, de egy új yettel kártyához, ami feltöltős, rendeltem az account-ot. A kártya elméletileg aktív, működik. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
mjani1172
addikt
válasz
user26 #10293 üzenetére
Szia!
Köszönöm. A modell hazai, Yettel - es, így gondolom global. Viszont azt olvasom, a 14 és az után megjelentek, így a 14 T is nem igazán nyitható, vagy inkább csak elméletileg, mint valami nyereményjáték működik, sorsolással.
Külsős alkalmazás nem jó, sokat próbáltam, inkább csak placebó. -
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Van egy Xiaomi 14T Pro-m, még bontatlan. Hívásrögzítés nagyon fontos a munkám miatt, ezért vettem mert úgy olvastam hogy Rom cserével (Taiwani rom) megoldható. A BL nyitásban és a rom cserében, csakúgy mint a xiaomiban teljesen járatlan vagyok.Van aki azt mondja nem kell nyitni a bl.-t míg mások szerint ez alap.A biztonság is fontos, hiszen erről megy minden bank és egyebek.
Tudna valaki segíteni, mit hogy kell csinálnom?
kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos autók - motorok
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest