Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk02
aktív tag
válasz
user26 #10894 üzenetére
Köszönöm!
Nagyon jól összefoglaltál mindent.Azt gondolom,hogy a bootloader nyitást a Xiaomi szép csendben megszüntette/megszünteti.Olvastam már ősz környékén az elmúlt évben valamelyik külföldi fórumon,hogy a HyperOs 2 után már nem lesznek nyithatóak a telefonok.Ez szép lassan kezd beigazolódni,hogy nagyon sok embernek már nem is sikerül a bootloader nyitás.Azt gondolom,hogy a világpiacon betöltött hely már a gyártónak,azt sugallja,hogy mindent megtehet a vásárlókkal.MTK processzorral szerelt modellnél már nem is kell nekik semmi kiskaput bezárni,de lehetséges,hogy csak gazdasági érdek van mögötte.
Nekem személy szerint csalódás,amit a Xiaomi tesz a vásárlókkal.Nagyon sok telefonom volt e gyártótól,de már nem vonzó számomra. -
ginola
addikt
válasz
user26 #10894 üzenetére
Pont témába vágó az írásod!
X6 pro nyitás sajnos nem megy bármilyen mi accounttal próbálkozom ( 2 db 32 napos mi account és 3 db ismerős, de aktívan használt account). Egyrészt nem tudom a mi unlock esetén hozzáadni a fiókot átnavigál a community appba, itt pedig minden próbálkozás esetén egy későbbi dátumot ad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Blu-ray írót?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Battlefield 2042
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Külpolitika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest