- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Ha válaszolsz akkor használd az arra való gombot. Nem hiszem hogy annyi ideje vagy itt hogy változtasd velem szemben a hangnemed. Én lettem megvezetve ezért nem én vagyok a támadni való azt hiszem. Én az 1600 napom s számtalan üzletem alatt itt senkit nem vertem át semmilyen formában. Megtisztelem a korrektséggel az embereket.
Mivel kiskorú a személy lehet hogy nem örülne az anyja mikor kijön neki a bírósági idézés mivel neki kel tudtommal felelnie a gyereke miatt. Hátha neki van annyi esze hogy ezt elkerülje, sok esetben nem tud a szülő arról hogy a gyereke hülye... Ez esetben sajnos részben az anya igazat ad nekem de elég nehézkes vele a megegyezés. Mivel nem írtam se nevet se egyéb utalást a személy azonosságára így a testi fölény csak egy poén ként is jelzett szófordulat ami nem takar semmi valós személy elleni atrocitást. Nem csak olvasni kel tudni hanem értelmezni is a szavakat... Örülnék ha megkárosított fél ként még nem nekem kéne szembesülnöm támadásokkal. Ezért tart itt ez a szép kis világ. -
Rivaul
addikt
Teljesen igazad van. De az itt eltöltött időm alatt s közel 100 adás-vétel után még nem botlottam ilyenbe... Neki meg programja volt s az anyukája várta a kocsiba hogy tovább haladhassanak. A testi fölény meg hát igen, érzékeny a lelkivilágom
s néha elragadtatom magam de nem tennék én semmi törvénybeütközőt
Köszönöm a választ. Megkeresem még a kedves anyukáját mivel kiskorú az illető hátha neki nem tetszene egy bírósági ügy ami miatt úgy is őt rángatnák.
Köszönöm a választ! -
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Elolvastam az előttem szóló linkjét s nem nyugodtam meg sajnos.
Hétvégén vettem egy telefont itt az oldalon.
Többször is megkérdeztem privátba hogy van e esetleg valami probléma a készülékkel amire nemleges választ kaptam.
Mivel jó ideje itt vagyok s még nem tréfáltak meg így könnyelműen mentem neki s tali > vagyon csere > s go haza. Sajna se szerződés se semmi csak az eladó becsületes szava...
Itthon használva vettem észre hogy az érintőkijelző közel halott a wifi mellette boldogult, a telefon melegszik s szoftverfrissítés után is okosabb a számológépem
Megtaláltam a srácot név, teló stb. De 200km-re van így a testi fölényem nem segít
Mik a lehetőségeim a pénzem visszaszerzésére? A beszélgetéseink mentve vannak amiben el is ismer vagyis inkább nem nagyon tagad...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged