- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Szia!
Nekem sincs jobb ötletem, minthogy tegyél feljelentést az ügyben..
A testi fölényt meg kár volt szóba hozni egy nyilvános fórumon, mert az önbíráskodással te jársz rosszabbul, ráadásul az a tény, hogy csak a távolság akadályoz meg benne......Így utólag megjegyezve, azért kipróbálhattad volna a helyszínen, a kifogásokat elkerülendő előre kérhetted volna, hogy legyen olyan állapotban a készülék, hogy ki lehessen próbálni, azok a hibák, amiket leírtál, minden bizonnyal kiderültek volna a kipróbáláskor, és most nem lennél ilyen helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest