- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ez félreinformálás.
1, pénz nem hívható vissza magánszemélyeknél. Sohasem.
2, bármi van benne, a csomagküldőszolgálat nem vállal érte felelősséget. Én is rendeltem az emagon kettő terméket, egy volt benne, ott bontottam ki az automatánál, ott is telefonáltam. Hetek óta tartó egyeztetés után azt a választ kaptam, hogy szerintük benne volt, kész, lezártnak tekintik. (Persze az Emagon össze-vissza hitegettek, hogy most viszi a futár a hiányzó terméket, utána meg azt, hogy még elbírálás alatt van. És ez az Emag volt, az Emag által árult termékkel. Oké az eset óta mindig minden pontosan megkaptam.)
Magánszemélynél még ennyi esély sincs, mivel a csomagküldő csak viszi a csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest