Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam9503
csendes tag
Tisztelt Mindenki!
Ugyan nem hardveraprón ért a kár, hanem Jófogáson, de a Google keresőnek hála, itt is rátaláltam az adatlapjára, és szólok mielőtt bárki vásárolna tőle. Pont nem érdekel hogy csak pozitív értékelése van.
Jófogáson "GFixity" felhasználótól rendeltem egy használt mobiltelefon készüléket, amiről azt állította a hirdetésében, hogy új akkumulátor jár hozzá.
A készülék megjött, és ugyan működik, de nem sokáig, mert kukára van írva az akku: a gyári kapacitásának a felét tudja, gyakorlatilag értéktelen, cserére szorul.
Ezt a problémát jeleztem a hirdetőnek privát üzenetben, és azonnal törölte a hirdetést, és elérhetetlenné vált.
A hozzászólások ki vannak itt is kapcsolva a hirdetéseinél, úgyhogy ide írom le a problémát. A jófogásnak már jeleztem a problémát, de ők azt válaszolták hogy nem tudnak mit kezdezni a problémával, csak "szemmel tartják" a hirdetőt.
Foxposton küldte, szóval se név, semmi nem áll rendelkezésre, csak a GFixity felhasználónév.Üdvözlettel
Adam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest