- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalPredato
csendes tag
Ez az arc, Sz. Balázs engem is betalált egy Ulefone Power 5 mobillal kapcsolatban.
Én szeretek játszani az olyan nyomorékokkal, akik ilyen pitiben tolják.
Na most, van egy Gránit bankos számlaszáma: 121*****-*****677
Erre kérte az utalást. 20e + 1190 foxpost ára. Belementem a játékba, bár láttam a sok piros zászlót. ^Na most, amit én tudok.
1: CIB banknál van a 'játszós' számlám. 30 napon belül kis indokkal visszaigényelhetem az összeget, eddig nem volt probléma az eljárással amikor pl külföldi webshop/ebay nem teljesített, de még DHL törvény-ellenes vám+vámkezelésénél is.
2: Egyidejűleg feljelentési nyilatkozatot is tehetek, amit a bank továbbít a hatóságok alosztályának.
3: Gránit bankot is felkerestem felsőbb osztályon. Na most jön a móka, amit a CIB is ajánlott, új joszabályok és eljárási protokollok alapján; Egy felől, a gazdasági csalást elkövetők számlaszámát zárolják.
Ha a pénzt utalások után "X" időn belül kiveszi vagy áthelyezi, azt fedezet-elvonásként kezelik.
Harmadrészt a legjobb; A Bank vissza-közvetíti az összeget, kárát a hivatalosan, okiratok alapján szerződött felé közvetíti. Na most ha az nem tesz eleget, nem lehet inkasszózni, 8 napon belül büntis díj, utána már behajtó felé közvetítik a tartozását (kb mint p0vident gyökerek), és onnan indul az igazi szopacsroller
Jön a sok szép plusz költség, kis adminisztrációs ráhagyással, aztán inkasszó hivatalosan, fizetésre, tulajdonra, stb. De ez már az illető baja.
A bank addig rég kárpótoltU.i:: Ha valami infó nem megengedett, kérem a modikat, venzúrázzák nyugodtan.
- kivettem a személyes adatokat - essexboy[ Módosította: essexboy ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest