- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Tisztelettel érdeklődnék hogy milyen lehetőségem van az alábbi esetben:
Hirdettem több Lenovo laptop töltőt 1 hardverapró hirdetésben. Egy bizonyos taggal (aki csak pozitív értékeléssel rendelkezik) megegyeztünk hogy elcseréljük az egyiket. Én küldöm a Lenovo töltőt, ő pedig küldi az alábbit:
HP 65W USB-COlyan verziót küldött, ami a hirdetésében nem szerepelt a képeken. Megkérdezte hogy kell-e tápkábel, amire válaszoltam hogy: nem. Mert annak a tudatában voltam hogy azt küldi mint ami a képen szerepel.
A küldött verzióhoz speciális tápkábel kell, amit elsőkörben nem nagyon sikerült találni.
A küldött töltő speciális C5 (hárompines) aljzattal rendelkezik, de egy lapított, süllyesztett csatlakozóval – ez nem teljesen szabványos C5, hanem egy HP-specifikus mélyített foglalat.
Abba a részbe most nem szeretnék bele menni, hogy mi történhet ha nem “jó” kábelt használok.
Felvettem a kapcsolatot vele privát üzenetben, ahol elmondtam hogy ez szerintem nagyon nem korrekt volt. Törölte a hirdetését, nem tudom értékelni sem.
Kihez fordulhatok ilyen esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest