Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fvp99

kezdő

Sziasztok!
    Tudnátok segíteni?
    Engem Vajai Márk károsított meg. [link]
    8 nappal ezelőtt vásároltam tőle 50 ezer forintért egy iPhone 11-et. [link].

Beszélgettünk előtte Messengeren és itt is. Említette, hogy mivel kevés ideje lesz otthon nyugodtan nézzem át és ha probléma van vállal garanciát.
    Találkoztunk, átvettem a telefont. Gondoltam majd 10 éves regisztrációval probléma nem lesz. O ment munkába, elvileg. Itthon derült ki, hogy a telefon tiltott. Próbáltam vele beszélni, de semmi pozitív reakció nem történt, 7 napja nem is reagál.
    Többször is megkértem, hogy rendezzük el a dolgokat, amennyiben személyesen nem jó neki, utalja vissza a vételárat és Foxposttal visszakapja a telefont. Nem érdekli. Kijelentette, hogy így jártam. Nem gondoltam volna, hogy valaki képes erre egy közel 10 éves regisztrációval. 50 ezer Ft-ért pedig nem az vesz telefont, akinek van pénze. Csupán párom nagyon Apple fan.
    Felvettem a kapcsolatot néhány rokonával, nem nehéz, nem sok Vajai nevű létezik. Mind sajnos ugyanazt reagálta. Az édesanyja konkrétan semmit. Apai ági rokonai pedig azt, hogy évek óta nem tartják a kapcsolatot vele és régen is csak akkor kereste őket, ha anyagi gondjai voltak.
    Mi a további teendő? Feljelentés? A telefont le kell adni? Honnan tudom meg, hogy lopott vagy más miatt van tiltva? Igaz nem sokmindenre használható így, de a végén az lesz, hogy se pénz, se telefon. Mi ennek az egésznek a menete? Mennyi esély van rá, hogy visszakapjam a pénzem?
    Nagyon szépen köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák