Hirdetés
- iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik

- 

Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nighttheduck
kezdő
Én már nem is írok neki, úgy sem fog belépni, csak ha a hardveraprósok írnak neki majd - jelentés miatt pl -, vagy lehet akkor sem. Ritkán szoktam hardverapróról én is vásárolni, eladni annál inkább, de tényleg az értékelések 90%-ban azt jelentik, hogy megbízható valaki, de ezekszerint belefutottunk abba a ~ 10%-ba amikor nem:/
 - 

nighttheduck
kezdő
válasz

Ferenczi Áko

üzenetére
						Ha nem lesz kitiltva, akkor jó ötlet. De ja, egy ideig el fog még ez tartani sajnos, mire lesz belőle akármi
 - 

nighttheduck
kezdő
válasz

brabbitz

üzenetére
						Nem, sajnos. 2 hetes kamatmentes hiteleket vesz fel gyakorlatilag ezekkel a hirdetésekkel, és ki sem lesz tiltva szerintem, mivel a jelentésben 7 napja van válaszolni és cselekedni, 1 hét meg már eltelt. Most ~ 500e lehet nála, tekintettel a 8 jegelt hirdetésére - ami most már felfüggesztett -, és ki tudja, hogy valóban visszaküldi-e, vagy szimplán lelép fél millióval...
 - 

nighttheduck
kezdő
válasz

Intruder2k5

üzenetére
						Jelentettem, köszi. Gondolom sosem látom viszont már az említett összeget, szomorú hogy a pozitív értékelések nem jelentenek annyit, amennyit az én fejemben jelentenek -> sok pozitív értékelés = megbízható, de mégsem ezekszerint...
 - 

nighttheduck
kezdő
Sziasztok, szintúgy loup-garou felhasználóval jártam így, ezekszerint az értékelések tényleg semmit nem érnek sajnos. Elutaltam neki a pénzt ahogy kérte, korrektnek is tűnt gyorsan válaszolt, aztán utána lelassult, hétfőre (07.22.-re ígérte, hogy megjönnek aquáról a cuccok), aztán hétfőn írt, hogy sajnos kedden fognak csak megjönni (07.23. 9 és 11 óra között-re írta), aznap 14:35kor belépett és azóta semmi. 8 jegelt hirdetése van, tőlem 105e-t húzott be jelen álláspont szerint, el nem tudom érni. Üzenetet nem olvas és be sem lép, mi a teendő ilyenkor/mit tanácsoltok?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
 - Renault, Dacia topik
 - Tőzsde és gazdaság
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Tesla topik
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Robotporszívók
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
 - AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
 - Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
 - HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
 - 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest