- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nighttheduck
kezdő
Én már nem is írok neki, úgy sem fog belépni, csak ha a hardveraprósok írnak neki majd - jelentés miatt pl -, vagy lehet akkor sem. Ritkán szoktam hardverapróról én is vásárolni, eladni annál inkább, de tényleg az értékelések 90%-ban azt jelentik, hogy megbízható valaki, de ezekszerint belefutottunk abba a ~ 10%-ba amikor nem:/
-
nighttheduck
kezdő
válasz
Ferenczi Áko #3554 üzenetére
Ha nem lesz kitiltva, akkor jó ötlet. De ja, egy ideig el fog még ez tartani sajnos, mire lesz belőle akármi
-
nighttheduck
kezdő
válasz
brabbitz #3552 üzenetére
Nem, sajnos. 2 hetes kamatmentes hiteleket vesz fel gyakorlatilag ezekkel a hirdetésekkel, és ki sem lesz tiltva szerintem, mivel a jelentésben 7 napja van válaszolni és cselekedni, 1 hét meg már eltelt. Most ~ 500e lehet nála, tekintettel a 8 jegelt hirdetésére - ami most már felfüggesztett -, és ki tudja, hogy valóban visszaküldi-e, vagy szimplán lelép fél millióval...
-
nighttheduck
kezdő
válasz
Intruder2k5 #3542 üzenetére
Jelentettem, köszi. Gondolom sosem látom viszont már az említett összeget, szomorú hogy a pozitív értékelések nem jelentenek annyit, amennyit az én fejemben jelentenek -> sok pozitív értékelés = megbízható, de mégsem ezekszerint...
-
nighttheduck
kezdő
Sziasztok, szintúgy loup-garou felhasználóval jártam így, ezekszerint az értékelések tényleg semmit nem érnek sajnos. Elutaltam neki a pénzt ahogy kérte, korrektnek is tűnt gyorsan válaszolt, aztán utána lelassult, hétfőre (07.22.-re ígérte, hogy megjönnek aquáról a cuccok), aztán hétfőn írt, hogy sajnos kedden fognak csak megjönni (07.23. 9 és 11 óra között-re írta), aznap 14:35kor belépett és azóta semmi. 8 jegelt hirdetése van, tőlem 105e-t húzott be jelen álláspont szerint, el nem tudom érni. Üzenetet nem olvas és be sem lép, mi a teendő ilyenkor/mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest