- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
válasz
#56573440 #1971 üzenetére
Kértem is, le is adtam az igazságos és valós értékelésem, erre ő is kért egy étékelést jelentéssel az én hirdetéseim közül olyan termékre amiben nem volt semmi féle érintettsége, nagy meglepődésemre láttam nem sokkal utána, hogy kaptam 5 negatívot egy olyan hirdetésre, ahol nem hagytam neki jóvá az értékelését, mivel ahhoz bizonyítottan köze sem volt. Szóval úgy néz ki bemondás alapján az értékel aki akár és akit akar akármire, ha még ahhoz köze se volt. Persze jelentettem a moderátoroknak, de annyit kaptam vissza, hogy beszéljem meg vele....azzal az emberrel aki aljas mód hazugságokra alapoz egy értékelést és az indítatása az volt, hogy nem tetszett neki, hogy jogosan adtam negatívot neki, de amúgy üzenetben is benne van, hogy őt csak a revans hajtotta, holott én korrekt voltam vele. Szóval és hogy beszéljem meg vele, mikor ő így áll az egészhez...ez elég vicces szerintem. Persze nem hagytam, írtam sorra egy kész regényt a moderátoroknak, az üzenetváltásról is küldtem képeket, de hiába, annyit elértem, hogy levették tőlem a negatívot, ami se megalapozott se jogos nem volt, de tőle is levették ami viszont bizonyítottan megalapozott és jogos volt. Szóval azért mondtam itt zöld út van a csalóknak, nem kell félni, hogy negatívot adnak, mert egy szó és kitörlik vagy viseljük az általuk kapott igazságtalan negatív értékeléseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest