- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
TechRobot #3734 üzenetére
Nekem amúgy is gyanús volt ez a lengyel kapcsolatos dolog, amiről egyik hirdetésében írt. Sajnálom
Nem először történik, hogy egy eladó eltűnik(kommunikációs fázisban), egy bizonyos ponton megszakítja a kapcsolatot, ezt párkapcsolati sémáknál ghostingnak hívják...vevőnél megértem, jön egy jobb ajánlat, megváltoznak a körülmények, de eladónál....
Szóval értem én, hogy csak létrejött üzletet lehet értékelni, de amikor 1 hetet beleteszek(mert nem tud rögtön válaszolni a kérdéseimre a készülékkel kapcsolatban, és többször rá kell kérdezni)...majd egy hét után, amikor már a találkát beszélnénk le...eltűnik, nem válaszol, miközben naponta 2szer bejelentkezik, szerintem ez megérne egy misét, egy semleges értékelést, kommentet vagy valamit, amire reagálnia kell.
Szerencsém volt, mert volt egy másik ugyanolyan készülék a piacon, végül jobb ajánlat is, de ez bosszantó, és a kevés tranzakciómból is minta alakul ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest