- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
TechRobot #3734 üzenetére
Nekem amúgy is gyanús volt ez a lengyel kapcsolatos dolog, amiről egyik hirdetésében írt. Sajnálom
Nem először történik, hogy egy eladó eltűnik(kommunikációs fázisban), egy bizonyos ponton megszakítja a kapcsolatot, ezt párkapcsolati sémáknál ghostingnak hívják...vevőnél megértem, jön egy jobb ajánlat, megváltoznak a körülmények, de eladónál....
Szóval értem én, hogy csak létrejött üzletet lehet értékelni, de amikor 1 hetet beleteszek(mert nem tud rögtön válaszolni a kérdéseimre a készülékkel kapcsolatban, és többször rá kell kérdezni)...majd egy hét után, amikor már a találkát beszélnénk le...eltűnik, nem válaszol, miközben naponta 2szer bejelentkezik, szerintem ez megérne egy misét, egy semleges értékelést, kommentet vagy valamit, amire reagálnia kell.
Szerencsém volt, mert volt egy másik ugyanolyan készülék a piacon, végül jobb ajánlat is, de ez bosszantó, és a kevés tranzakciómból is minta alakul ki. -
joergie
őstag
Sziasztok.
Fura fennforgás van, nem akarom hogy jogilag vagy bármilyen szempontból kérdéses legyen, úgyhogy inkább belekérdezek tapasztaltabbaktól=tőletek.
hardverapró újonc 23db +os értékelésű eladó.
rákérdeztem mennyi a cucc(egy termék a sokból), válasz:
9k postával, és 1-2hét próba után "kell" csak fizetni, akkor ad számlaszámot. Ez neki miért jó, és hol a trükk? Miskolcról jönne, ha ennek van jelentőssége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest