Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joergie

őstag

válasz TechRobot #3734 üzenetére

Nekem amúgy is gyanús volt ez a lengyel kapcsolatos dolog, amiről egyik hirdetésében írt. Sajnálom :(

Nem először történik, hogy egy eladó eltűnik(kommunikációs fázisban), egy bizonyos ponton megszakítja a kapcsolatot, ezt párkapcsolati sémáknál ghostingnak hívják...vevőnél megértem, jön egy jobb ajánlat, megváltoznak a körülmények, de eladónál....
    Szóval értem én, hogy csak létrejött üzletet lehet értékelni, de amikor 1 hetet beleteszek(mert nem tud rögtön válaszolni a kérdéseimre a készülékkel kapcsolatban, és többször rá kell kérdezni)...majd egy hét után, amikor már a találkát beszélnénk le...eltűnik, nem válaszol, miközben naponta 2szer bejelentkezik, szerintem ez megérne egy misét, egy semleges értékelést, kommentet vagy valamit, amire reagálnia kell.
    Szerencsém volt, mert volt egy másik ugyanolyan készülék a piacon, végül jobb ajánlat is, de ez bosszantó, és a kevés tranzakciómból is minta alakul ki.

• joergie

őstag

Sziasztok.
    Fura fennforgás van, nem akarom hogy jogilag vagy bármilyen szempontból kérdéses legyen, úgyhogy inkább belekérdezek tapasztaltabbaktól=tőletek.
    hardverapró újonc 23db +os értékelésű eladó.
    rákérdeztem mennyi a cucc(egy termék a sokból), válasz:
    9k postával, és 1-2hét próba után "kell" csak fizetni, akkor ad számlaszámot. Ez neki miért jó, és hol a trükk? Miskolcról jönne, ha ennek van jelentőssége.

Új hozzászólás Aktív témák