-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
willow87
csendes tag
válasz
omarion23 #1399 üzenetére
Hali!
Jó lenne előkeríteni még azokat az embereket akiket megkárosított és egy csoportos feljelentést tenni ellene, azt sem bánom ha nem kapom vissza a pénzem, azt a "kemény" 8500Ft-ot remélem patikára költi, de akkor sem a mi pénzünkön fogja áztatni az esős Angliában a seggét.
Remélem ide találnak az általa megkárosított emberkék...ű
Szép estét nektek!
Sanyi
-
SimonYana
addikt
válasz
Nagy mákja volt a gyereknek , mert szerintem az emberek 90%-a agyon verte volna. Az időd és az uti költségedet felszámolnád , lehet egy petákkal sem lett több a zsebedben. Ezért én előbb pénzt szedtem volna ki a zsebéből és utána a telefon csak ráadás lett volna!
Azért valljuk be , hogy Te sem voltál elég óvatos , mert 40 naposnak én sem hitelt sem utalást nem előlegezek meg! Tudom hogy 5 éves reggel is átverhetnek , de azért kisebb az esély , mint az újak aki lehet éppen ezért regelt és éppen ezért nem lesz régi tag sosem , mert mindég újra kell regelnie!
Mondjuk elég vicces az az 500 ezer regelt tag és ahhoz képest éppen ugyan úgy 4-5 ezren vannak fent egyszerre , mint mikor csak 100 ezren voltunk! És még én sem számítok öregnek a 2006-os jelenlétemmel! -
Xbox360BP
csendes tag
válasz
Szívesen segítettem , [omarion23] tagnak mivel én is jártam már így, és átérzem milyen az mikor vársz valamit- kifizetted és nem kaptál semmi.... csak azt tapasztalod hogy a telefont kinyomják nem veszik fel. ha felveszik akkor.. jönnek a hazugságok :S
hát [beckyStar] nem járt sikerrel!
de megjegyezném hogy ezt a telefont még mindig árulja!..és a szöveg """pont neked van jegelve"""
ezt nekünk is mondta külön külön persze..szóval ettől az embertől egy rozsdás vas szöget sem szabad venni..illetve járna neki egy Kitiltás is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest