Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
omarion23 #1399 üzenetére
Nagy mákja volt a gyereknek , mert szerintem az emberek 90%-a agyon verte volna. Az időd és az uti költségedet felszámolnád , lehet egy petákkal sem lett több a zsebedben. Ezért én előbb pénzt szedtem volna ki a zsebéből és utána a telefon csak ráadás lett volna!
Azért valljuk be , hogy Te sem voltál elég óvatos , mert 40 naposnak én sem hitelt sem utalást nem előlegezek meg! Tudom hogy 5 éves reggel is átverhetnek , de azért kisebb az esély , mint az újak aki lehet éppen ezért regelt és éppen ezért nem lesz régi tag sosem , mert mindég újra kell regelnie!
Mondjuk elég vicces az az 500 ezer regelt tag és ahhoz képest éppen ugyan úgy 4-5 ezren vannak fent egyszerre , mint mikor csak 100 ezren voltunk! És még én sem számítok öregnek a 2006-os jelenlétemmel!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest