- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #2788 üzenetére
Félretenni bárkinek bármit csak foglaló fizetését követően szabad. Anélkül csak üres ígérgetés az egész, nem kell vele foglalkozni. Régebben én is szoktam félrerakni dolgokat ilyen ígérgetőknek, de 100-ból 100-szor nem jelentkezett aztán az illető, szóval onnantól kezdve csak úgy tudom komolyan venni az illetőt, ha lefoglalózza x összeggel a terméket.
Ha fenyegetőzik, akkor meg eleve nincs miről beszélni. Te vagy az eladó, te döntöd el, hogy mit, mennyiért és milyen módon adsz el. Ha nem felel meg neki, akkor le is út, fel is út!
-
BiP
nagyúr
válasz
Imi1981 #2792 üzenetére
hirdetésben lévő képek frissek. Hirdetés előtt csináltam őket.
Én elhiszem, de egy paranoiásabb, félősebb vevő kételkedhet. Ezért gondoltam, hogy ha csalást szimatol, könnyen tudod igazolni magad újra (nem csak szóban, mert azt úgysem hinné el).A normális hangnemre meg úgy értettem, hogy biztosan normálisan válaszoltál, csak ezután se hagyd magad felhúzni, akkor se, ha hülye. Ha szimplán csak félősebb, akkor ebből még lehet valami, ha tényleg továbbra is agresszív, vagy vádaskodó, akkor hagyd meg ebben a tudatában.
-
inf3rno
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz
Imi1981 #2790 üzenetére
Normálisan megírod neki, hogy nem vagy csaló, küldesz fényképet a termékről, stb.stb.(pl. Hsz üzenetváltás a háttérben, hogy valóban friss a kép).
Ha semmiképp nem hajlik az utánvétre, akkor 2 lehetőség van:
1. Elutalja előre az utánvét költségét, és akkor nem buksz rajta, de neki se kell a teljes árat. Így ő sem bukik sokat, és megerősítheti a vételi szándékát.
2. Ha nagyon makacs, és hajthatatlan, esetleg továbbra is fura a hangneme, akkor egyszerűen nem kötsz vele üzletet, és békében elváltok.A lényeg, hogy végig higgadtan, normális hangnemben válaszolj, próbáljátok úgy megbeszélni, közös megoldást találnii.
Ha nem sikerül, nem kötelez semmi, hogy neki add el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged