- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
inf3rno #2859 üzenetére
Utólag vagy előtte nem volt gondod? Utólag ha kaptam egy problémás hardvert, és hajlandó voltam ráírni az illetőre, akkor nem szoktak problémázni, na de eleve az ember egy magasabb rangú tagtól el sem várná, hogy elküld egy problémás hardvert. (Aztán mégis.)
Szóval a sok hozzászólás nem egyenlő a hozzáértéssel. (Persze a sok pozitív értékelés sem.) -
törölt tag
válasz
inf3rno #2857 üzenetére
A hozzászólások számából csak az szűrhető le, hogy az illető sokat szeret írogatni. Semmi több. Hogy hogyan viszonyul a vevőkhöz, ad-e megfelelő információkat, megfelelően csomagolja-e be a terméket, a lehető leghamarabb feladja-e a csomagot, egy esetleges probléma esetén megfelelőképpen reagál-e, az sajnos a hozzászólások számából pont nem fog kiderülni. Pontosan ezért volt jobb a régi értékelési rendszer, amikor mindezeket külön-külön lehetett értékelni.
(Nekem egyébként pont az a tapasztalatom, hogy a sok hozzászólással rendelkező tagok durván el vannak szállva maguktól, miközben szakmailag fogalmuk sincs pl. egy használt RAM esetén egy MemTest lefuttatásának a szükségességéről, vagy épp CPU esetén egy Aida64 Rendszer stabilitásteszt throttlingtesztjéről, de épp mondhatnám a HDSentinelt is SSD esetén. Szerintük ha gépben volt, és működik, akkor az már jó. Hát no comment.) -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24 Hours of Le Mans
- Anime filmek és sorozatok
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged