Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kokoistvan
üzenetére
Akkor enyém a másik vinyó
-
válasz
kokoistvan
üzenetére
Te is tegyél feljelentést az ügyben!
-
Zyra
újonc
válasz
kokoistvan
üzenetére
Helló,
Én is rendeltem tölük, de sajna nem jött emg a cucc. Én péntek óta nem tudom elérni az embert. Mivel nekem elég sok pénzem bánja a dolgot én teszek feljelentést. Nem tudom te mire jutottál az elmúlt pár napban.
-
Pinto68
újonc
válasz
kokoistvan
üzenetére
Szia.
Én is vásároltam a weboldalukon, de a terméket nem kaptam meg. Péntek óta nem elérhetők telefonon, ezért megtettem a feljelentést a NFH oldalán. Sajnos az érték miatt nem valószínű, hogy nagyon rámozdulnak, de ha többen jelzik feléjük, talán lépnek. -
válasz
kokoistvan
üzenetére
Váci út 110. egy irodaház, kvázi bárki bérelhet ott irodát - vagy állíthatja azt, hogy ott bérelt irodát.
-
Axel100
tag
válasz
kokoistvan
üzenetére
Sztem tedd meg minél hamarabb a feljelentést míg megszedik magukat és olajra lépnek!
-
Rendo84
senior tag
válasz
kokoistvan
üzenetére
Az hogy az áraik ennyire gyanúsan lent vannak, valamint fizetési módnál kizárólag előre utalás szerepel, elég valószínű, hogy itt valami nem kóser.
Még próbálkozz picit, ha semmi eredmény, jövő héten tégy feljelentést ellenük mindenképpen.
Remélhetőleg valós adatok szerepelnek az oldalukon, így per is indítható ellenük jó eséllyel. Mindenképpen keress sorstársakat, többségben az erő.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
kokoistvan
üzenetére
Eleg fura arak vannak feltuntetve.. Szerintem ennek a webshopnak a fele sem igaz.
-
Rendo84
senior tag
válasz
kokoistvan
üzenetére
Valószínűleg nincs készleten nekik, és lehet hogy pont olyan terméket rendeltél tőlük, amit nehéz beszerezniük.
Előre kellett volna érdeklődni, hogy van-e nekik raktáron egyáltalán.
Szólj nekik hogy szeretnél elállni a vásárlástól, picit riogatni kell őket a fogyasztóvédelemmel, előbb utóbb vissza fogják ők utalni, mert csúnyán pórul járnának ha még sem és ezt tudják ők is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest