- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kokoistvan
üzenetére
Akkor enyém a másik vinyó
-
válasz
kokoistvan
üzenetére
Te is tegyél feljelentést az ügyben!
-
Zyra
újonc
válasz
kokoistvan
üzenetére
Helló,
Én is rendeltem tölük, de sajna nem jött emg a cucc. Én péntek óta nem tudom elérni az embert. Mivel nekem elég sok pénzem bánja a dolgot én teszek feljelentést. Nem tudom te mire jutottál az elmúlt pár napban.
-
Pinto68
újonc
válasz
kokoistvan
üzenetére
Szia.
Én is vásároltam a weboldalukon, de a terméket nem kaptam meg. Péntek óta nem elérhetők telefonon, ezért megtettem a feljelentést a NFH oldalán. Sajnos az érték miatt nem valószínű, hogy nagyon rámozdulnak, de ha többen jelzik feléjük, talán lépnek. -
válasz
kokoistvan
üzenetére
Váci út 110. egy irodaház, kvázi bárki bérelhet ott irodát - vagy állíthatja azt, hogy ott bérelt irodát.
-
Axel100
tag
válasz
kokoistvan
üzenetére
Sztem tedd meg minél hamarabb a feljelentést míg megszedik magukat és olajra lépnek!
-
Rendo84
senior tag
válasz
kokoistvan
üzenetére
Az hogy az áraik ennyire gyanúsan lent vannak, valamint fizetési módnál kizárólag előre utalás szerepel, elég valószínű, hogy itt valami nem kóser.
Még próbálkozz picit, ha semmi eredmény, jövő héten tégy feljelentést ellenük mindenképpen.
Remélhetőleg valós adatok szerepelnek az oldalukon, így per is indítható ellenük jó eséllyel. Mindenképpen keress sorstársakat, többségben az erő.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
kokoistvan
üzenetére
Eleg fura arak vannak feltuntetve.. Szerintem ennek a webshopnak a fele sem igaz.
-
Rendo84
senior tag
válasz
kokoistvan
üzenetére
Valószínűleg nincs készleten nekik, és lehet hogy pont olyan terméket rendeltél tőlük, amit nehéz beszerezniük.
Előre kellett volna érdeklődni, hogy van-e nekik raktáron egyáltalán.
Szólj nekik hogy szeretnél elállni a vásárlástól, picit riogatni kell őket a fogyasztóvédelemmel, előbb utóbb vissza fogják ők utalni, mert csúnyán pórul járnának ha még sem és ezt tudják ők is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / 1920 1200 IPS / Garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Playstation 5 FAT Lemezes + 2 kontroller + Custom borítás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 2021(M1 Pro) 16GB RAM / 512GB SSD / 273 ciklus prémium gép!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest