Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
king1367
csendes tag
Történetesen fogalmam sincs. Reggel még minden gond nélkül ment. Mikor este néztem volna a fiókot, írja a telefonom, hogy ehhez a fiókhoz nem megfelelő a jelszó. Újragépeltem, nem ment. Gépen is megnéztem, ott sem. Nagy nehezen sikerült visszaszerezni, persze rögtön új jelszó, meg miegymás. Nem gondoltam volna, hogy ide is befészkeli magát.
-
angclung
csendes tag
Sajnos egy ismeretlennek történő előre utalás mindenképp kockázatos dolog. Ezt tudomásul kell venni, és mérlegelni, hogy megéri-e. Szerintem igen kétséges, mert noha van pár lehetőség, amivel lehet csökkenteni a kockázatot (pl. ilyen a név ellenőrzése is személyes befizetés esetén) egy esetleges átverést követően nagyon kevés jogi eszköz van visszaszerezni a pénzt.
A leghatékonyabb szerintem, ha a közös adatok (pl. számlaszám vagy esetleg név) alapján a megkárosítottak összefognak, és közös feljelentést tesznek, mert az ilyen ügyeket már komolyabban veszi a hatóság.
-
raziel01
veterán
Saját névvel nyit számlaszámot de a neten a vevőnek kamu nevet ad meg.
Utalásnál ha neten utalsz akkor tök mindegy milyen nevet írsz be úgyis megfogja kapni az eladó a pénzt. A számlaszám a lényeg. Van akár 5-6 számlaszámuk is és ahhoz kitalálnak 20 nevet mondjuk és azzal folyamatosan csalnak.Megoldás, hogy nem utaltok előre ilyen értékelés nélküli oldalakon.
-
EmberXY
veterán
Én is pont ilyesmikre gondoltam, a whois alapján...
Valahogy csak lehet egy pontot találni, ahonnan el lehet jutni egy érintett emberhez...
Az e-mail cím mpp-s, az valószínűleg "eldobható", de a cégen keresztül csak lehet valamit találni...
Az már a nyomozókon múlik, hogy meddig jutnak el, vagy éppen mennyire sz@rnak az egészre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest