Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
king1367
csendes tag
Történetesen fogalmam sincs. Reggel még minden gond nélkül ment. Mikor este néztem volna a fiókot, írja a telefonom, hogy ehhez a fiókhoz nem megfelelő a jelszó. Újragépeltem, nem ment. Gépen is megnéztem, ott sem. Nagy nehezen sikerült visszaszerezni, persze rögtön új jelszó, meg miegymás. Nem gondoltam volna, hogy ide is befészkeli magát.
-
angclung
csendes tag
Sajnos egy ismeretlennek történő előre utalás mindenképp kockázatos dolog. Ezt tudomásul kell venni, és mérlegelni, hogy megéri-e. Szerintem igen kétséges, mert noha van pár lehetőség, amivel lehet csökkenteni a kockázatot (pl. ilyen a név ellenőrzése is személyes befizetés esetén) egy esetleges átverést követően nagyon kevés jogi eszköz van visszaszerezni a pénzt.
A leghatékonyabb szerintem, ha a közös adatok (pl. számlaszám vagy esetleg név) alapján a megkárosítottak összefognak, és közös feljelentést tesznek, mert az ilyen ügyeket már komolyabban veszi a hatóság.
-
raziel01
veterán
Saját névvel nyit számlaszámot de a neten a vevőnek kamu nevet ad meg.
Utalásnál ha neten utalsz akkor tök mindegy milyen nevet írsz be úgyis megfogja kapni az eladó a pénzt. A számlaszám a lényeg. Van akár 5-6 számlaszámuk is és ahhoz kitalálnak 20 nevet mondjuk és azzal folyamatosan csalnak.Megoldás, hogy nem utaltok előre ilyen értékelés nélküli oldalakon.
-
EmberXY
veterán
Én is pont ilyesmikre gondoltam, a whois alapján...
Valahogy csak lehet egy pontot találni, ahonnan el lehet jutni egy érintett emberhez...
Az e-mail cím mpp-s, az valószínűleg "eldobható", de a cégen keresztül csak lehet valamit találni...
Az már a nyomozókon múlik, hogy meddig jutnak el, vagy éppen mennyire sz@rnak az egészre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile 2
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Könyvajánló
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest