Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
entoni1989
tag
Igaz hogy megnézhettem volna, de az is igaz hogy sötét volt, mivel a nyugati melletti parkolóban bonyolítottuk le az üzletet. Meg nézd, én bíztam benne és valószínűleg levágta már az üzenetet írások alatt és azt kihasználta, mert szerinted pl. az egy olyan jelentéktelen információk egy gépről hogy magyar vagy külföldi, hogy azt előre nem is kell közölni a vásárlóval? Mert hogy ő nem mondta hogy magyar, de azt sem hogy angol. Meg arra mi a magyarázat hogy ahogy lement az üzlet és elköszöntünk a hirdetés teljes szövegét a képekkel együtt eltüntette. Szerinted erre mi a magyarázat? Mert szerintem egyértelmű..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- DXRACER Prince L gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest