Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
válasz
entoni1989
üzenetére
2 év elégedettségem sikeres adás vétel után, ma szívből csalódtam ebben az oldalban ami a moderációt és az értékelési rendszert illeti. Bebizonyosodott számomra, hogy a csalóknak zöld az út, szórhatják kedvükre a negatívot, sőt ha leértékelik jogosan negatívra és ők mindösszesen bosszúból "csak azért is" alapon visszaértékelnek negatívra, akkor azt tűrnöd kell viselned kell, hogy egy csaló végett romlik az arányod, holott te tisztességesen álltál az üzlethez, részedről nem lehetett volna kifogás. Vagy egyezkedj a csalóval, hogy vonja vissza és akkor tőle is leveszik. Nos akkor felteszem a nagy kérdést, ilyen alapon mi értelme ennek az egész értékelős rendszernek, hogy ha valaki jogosan ad negatívot, annak jogtalanul visszanegatívozhatnak, mindemellett ha nekem ez nem tetszik, hogy megalapozatlanul leértékelnek, akkor vagy tűröm vagy senkinek nem lesz értékelése?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest