- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Szia!
Sajnos olyat vásároltál az Interneten, amit nem éri meg használtan venni garancia, számla nélkül. Nyilván, ez nem mentesíti az eladót az átveréstől, de én mondjuk ilyen terméket nem is vásároltam volna ilyen módon - az én szempontomból logikusan, elvből.
Csak azért írok, hogy ne add fel a netes vásárlást, csak nem feltétlen kell így "kéz alól" venni olyan dolgot, aminél nagy az esély, hogy elromolhat, és nem garanciális már.
Kockáztattál az olcsóbb ár miatt, és sajnos megtörtént, ami megtörténhetett. Benne volt.
Xperia X8-as témában olvastam nem rég, hogy úgy vett valaki X8-at kicsit olcsóbban, hogy postán, majd kibontás után törött volt a kijelző, persze az eladó a postát hibáztatja. A mobil is olyan dolog, hogy millió rejtett hibája lehet, amit még személyesen véve, órák alatt sem lehet egyértelműen kiszűrni, hogy azt sem érdemes használtan venni - szerintem.
Amit érdemes így kéz alól venni például: minőségi notebook-ot (nem írok direkt márkákat), amire még van nemzetközi garancia. Ha elromolna, beviszed és javítják a világon bárhol. Ha lopott lenne, vásárlás előtt a szériál számára keresve azt is ki tudod szűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest