- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Szia!
Sajnos olyat vásároltál az Interneten, amit nem éri meg használtan venni garancia, számla nélkül. Nyilván, ez nem mentesíti az eladót az átveréstől, de én mondjuk ilyen terméket nem is vásároltam volna ilyen módon - az én szempontomból logikusan, elvből.
Csak azért írok, hogy ne add fel a netes vásárlást, csak nem feltétlen kell így "kéz alól" venni olyan dolgot, aminél nagy az esély, hogy elromolhat, és nem garanciális már.
Kockáztattál az olcsóbb ár miatt, és sajnos megtörtént, ami megtörténhetett. Benne volt.
Xperia X8-as témában olvastam nem rég, hogy úgy vett valaki X8-at kicsit olcsóbban, hogy postán, majd kibontás után törött volt a kijelző, persze az eladó a postát hibáztatja. A mobil is olyan dolog, hogy millió rejtett hibája lehet, amit még személyesen véve, órák alatt sem lehet egyértelműen kiszűrni, hogy azt sem érdemes használtan venni - szerintem.
Amit érdemes így kéz alól venni például: minőségi notebook-ot (nem írok direkt márkákat), amire még van nemzetközi garancia. Ha elromolna, beviszed és javítják a világon bárhol. Ha lopott lenne, vásárlás előtt a szériál számára keresve azt is ki tudod szűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő