- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
DonDennis #2615 üzenetére
Nekem valószínűbbnek tűnik, hogy valamelyik foxpostos dolgozó tüntette el. Nekünk is a külföldi csomagokat rendszeresen felnyitják, hogy van e benne komolyabb érték, aztán ráírják, hogy rakodás közben megsérült. Egy 400k-s kártyát biztosan nem egy ilyen retek céggel küldetnék. Inkább magyar posta értékbiztosítással. Ez van, ha valaki sajnálja azt az 1-2 ezer forintot.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
DonDennis #2615 üzenetére
Embere válogatja.. Én olyan voltam mint Tom Hanks a Számkivetettben, fel sem nyitottam a dobozt/borítékot ami az enyém mellé lett keverve.. Ha meg 1:1-ben keverték el a csomagot, akkor is lehet még mázlija, mert lehet hogy egy olyan emberhez kerül, akinek nem jelent semmit, nem tudja mi az, nem használná, nem ért hozzá.. Pl én sem tudnék vele mit csinálni, telefonálnék a foxpostnak.. Egyébként asszem 300.000 ft-ig van biztosítás a csomagokra, ha valami gebasz van..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest