- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristo
tag
válasz
Vincent_ #2055 üzenetére
Az a baj, hogy a negatívokra és pozitívokra nem feltétlen lehet adni...pl anno én is úgy jártam, hogy eladtam egy videókártyát...nagy nehezen rávettem az illetőt, hogy vegye ki a dobozból nézze meg, kell-e, tetszik-e neki...mert ő sietne busszal tovább, garanciát természetesen nem vállaltam. Elkezdett hisztizni, hogy ez nem tetszik neki az nem ( persze órákkal később üzenetekben kezdett zaklatni )..nem tudja kipróbálni csak egy barátjánál mert az procijához átalakító kéne...mondtam, hogy OK..akkor próba garanciát vállalok, vigye el haverjához, vagy aznap hozza vissza...elolvasta, nem írt vissza, majd 2 nap múlva közölte, hogy neki bonyolult beszerezni az átalakítót, adjam vissza a pénzét....ja és mellé megkaptam a negatívot...( azt hiszem ezt lehet üzlet rontásnak minősíteni...
) a HP viszont csak annyit közölt a problémámra, hogy ők ezt ekkora távból nem tudják...( mikor felvetettem, hogy képekben elküldöm nekik a teljes beszélgetésünket )... amúgy szerintetek ezzel tudok még ennél többet kezdeni ? Mivel elég nehezen tudom így eladni a termékeimet.
Szóval ez annyit jelent, hogy a csupa pozitívval is vigyázni kell srácok !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest