- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristo
tag
válasz
Vincent_ #2055 üzenetére
Az a baj, hogy a negatívokra és pozitívokra nem feltétlen lehet adni...pl anno én is úgy jártam, hogy eladtam egy videókártyát...nagy nehezen rávettem az illetőt, hogy vegye ki a dobozból nézze meg, kell-e, tetszik-e neki...mert ő sietne busszal tovább, garanciát természetesen nem vállaltam. Elkezdett hisztizni, hogy ez nem tetszik neki az nem ( persze órákkal később üzenetekben kezdett zaklatni )..nem tudja kipróbálni csak egy barátjánál mert az procijához átalakító kéne...mondtam, hogy OK..akkor próba garanciát vállalok, vigye el haverjához, vagy aznap hozza vissza...elolvasta, nem írt vissza, majd 2 nap múlva közölte, hogy neki bonyolult beszerezni az átalakítót, adjam vissza a pénzét....ja és mellé megkaptam a negatívot...( azt hiszem ezt lehet üzlet rontásnak minősíteni...
) a HP viszont csak annyit közölt a problémámra, hogy ők ezt ekkora távból nem tudják...( mikor felvetettem, hogy képekben elküldöm nekik a teljes beszélgetésünket )... amúgy szerintetek ezzel tudok még ennél többet kezdeni ? Mivel elég nehezen tudom így eladni a termékeimet.
Szóval ez annyit jelent, hogy a csupa pozitívval is vigyázni kell srácok !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest