- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
Az szomorú. De nem is értem, nem tudta, hogy mit vásárolt?
Predator2: így én is jártam. Elhozta a tag házhoz a notit, előkapta, és akkor láttam, hogy átmatricázott volt a billentyűzet. Sajnos így nekem nem volt jó, de még neki állt feljebb. A mai napig árul amúgy itt számlásan gépeket a tag, csupa pirossal.
Észnél kell lenni.
-
ISari
tag
Ha a kártya tényleg jó volt, nincs miért aggódnod.
Ha mégsem működik, mehet a rendőrségre. Ahol alapból el fogják küldeni, vagy felveszik a feljelentést és utána elutasítják, hogy nem szabálysértés, mert az 50 000 ft-nál kezdődik. Nyomozni nem fognak utánad.
Mehet bíróságra és polgári peres úton érvényesítheti az igényét, de nekik kell bizonyítania, hogy rossz kártyát sóztál rá. Ez nem lesz egyszerű menet.
Plusz kideríteni, hogy kit is kell beperelnie, mert a rendőrség nem fog ez után kutakodni.
12 000 Ft-ért nem fog magánnyomozót, meg ügyvédet fogadni,Persze van néhány meggondolatlan ember, de nem hinném, hogy elfajulna a dolog.
Ha a címed nem ismeri, akkor zaklatni is csak telefonon, vagy e-mailben tud.
Mindkét esetben fekete listára teheted.Ha tiszta a lelkiismereted, ne foglalkozz vele.
-
ISari
tag
Ha megnézte, akkor láthatta, hogy mit vesz.
Ha nem akarta kipróbálni, akkor nincs mire hivatkoznia. A kárveszély az övé, miután átvette.Fenyegetőzni meg nincs értelme.
Azért jegyezd fel te is a dolgokat amit tudsz róla. Ha valami meggondolatlanságot találna elkövetni, akkor át tudd adni az illetékes szervnek az adatait.Ha tényleg jó volt a kártya, nincs mitől tartanod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest