- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristo
tag
válasz
Vincent_ #2055 üzenetére
Az a baj, hogy a negatívokra és pozitívokra nem feltétlen lehet adni...pl anno én is úgy jártam, hogy eladtam egy videókártyát...nagy nehezen rávettem az illetőt, hogy vegye ki a dobozból nézze meg, kell-e, tetszik-e neki...mert ő sietne busszal tovább, garanciát természetesen nem vállaltam. Elkezdett hisztizni, hogy ez nem tetszik neki az nem ( persze órákkal később üzenetekben kezdett zaklatni )..nem tudja kipróbálni csak egy barátjánál mert az procijához átalakító kéne...mondtam, hogy OK..akkor próba garanciát vállalok, vigye el haverjához, vagy aznap hozza vissza...elolvasta, nem írt vissza, majd 2 nap múlva közölte, hogy neki bonyolult beszerezni az átalakítót, adjam vissza a pénzét....ja és mellé megkaptam a negatívot...( azt hiszem ezt lehet üzlet rontásnak minősíteni...
) a HP viszont csak annyit közölt a problémámra, hogy ők ezt ekkora távból nem tudják...( mikor felvetettem, hogy képekben elküldöm nekik a teljes beszélgetésünket )... amúgy szerintetek ezzel tudok még ennél többet kezdeni ? Mivel elég nehezen tudom így eladni a termékeimet.
Szóval ez annyit jelent, hogy a csupa pozitívval is vigyázni kell srácok !! -
Kristo
tag
Annyi fejlemeny volt, hogy hozza vissza...eladom masnak nekem mindegy ki hasznalja egeszseggel. Elolvasta,tudomasul vette, nem el a dologgal. Innentol kezdve ennyi a tortenet nem ?
-
Kristo
tag
Így van, megnézte !!! Átvette, Garanciát kérdezte, nem vállaltam..senki sem vállal...egy használt termékre.
Aztán mikor hazaért közölte, hogy lát valami forrasztást, mintha valaki csinálta volna...és, hogy ha nem jó a termék akkor mentette a profilom meg print screen stb....
Véleményed szerint ne is foglalkozzak vele ?Örüljön a kártyának amikor majd látja, hogy hibátlanul működik ?
-
Kristo
tag
Sziasztok !
Nekem van egy olyan problémám, hogy a vevő ma átvette a kártyát, kezébe fogta...átnézte látta az egészet.
Miután hazament, közölte, hogy ha nem fog működni ( Egy rohadt régi p4-es tápja van..nincs rajta csatlakozó...így nem tudja kipróbálni...)
Engem fenyeget, hogy printelte a profilom és, hogy ha nem működik akkor megütöm a bokám...garanciát természetesen nem vállaltam, a termék, múlt hét végén lett kivéve a gépből, nagyobbra váltás miatt...Valami problémám lehet ebből ? Napok múlva majd közli, hogy nem oké...(tönkrevágta ergo...) és feljelent vagy nem tudom -.-" ??
Vélemények ?? ( Írásban is látszik, hogy a termék működőképes, garanciát nem vállaltam )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest