- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android dual SIM okostelefonok
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Apple Watch
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
Vendettahc #515 üzenetére
Ezért virágzik az átverős biznisz, mert mindenki olyan naiv.
Miért nem lehet vateráról vásárolni sok pozitívos embertől? Vagy hivatalos boltból kicsit drágábban?
Szvsz nem éri meg a kockázatot a pár ezer Ft spórolás.
Ráadásul Iphone 3GS gyanúsan olcsó 40k-ért.
HFS Hungary KFT. nevet is beírhattad volna Google-be. Nulla találat ami már eleve gyanús.
Kis odafigyelés kéne és ezek a mocskok nem bírnának ilyet csinálni."Ezért belementem a postai előreutalásba, mivel eddig még sosem volt gondom ilyennel, hogy átvertek volna, stb."
Ezt a logikát meg nem értem. Annyi embernél láttam már leírva, hogy még sosem verték át ezért minden jöttmentnek utalgat. Ezzel van tele a csalós topic itt Ph-n. Ha még sosem vertek át valakit akkor egyértelmű, hogy nem is fogják?
Az átvert emberek 90%-át újonc veri át akinek max pár napos regje van meg max néhány kommentje. Ilyennél max személyes tali de az is necces, mert sok olyan van aki el sem megy a megbeszélt talira.Email cím sem volt gyanús? Egy cégnek tényleg ilyen email címe lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest