- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vendettahc
tag
Sziasztok!
Gondoltam le írom ide is az esetemet!
Történt ugyanis, hogy két hete csütörtökön megrendeltem az APROD.hu-ról egy Iphone 3GS vadiúj készüléket, egy HFS Hungary KFT. nevű eladótól. Pár email váltás után - melyben egyáltalán nem jött le, hogy mekkora szarházival van dolgom - elutaltam neki még aznap a pénzt, mert azt írta, hogy cégüknél csak postai előreutalás, paypal, vagy személyes átvétel Sopronban lehetséges, és ha még aznap elutalom, péntekre megkapom! Ezért belementem a postai előreutalásba, mivel eddig még sosem volt gondom ilyennel, hogy átvertek volna, stb. Tudom, hatalmas hiba volt. Lényeg a lényeg, kértem mellé még egy fülhallgatót is pluszba, mivel azt is árult, így jött ki a végösszeg 44.000 HUF-ra, amit el is utaltam neki aznap, meg is kapta, és az állítása szerint fel is adta még aznap a csomagot. Másnap írtam, hogy nem jött meg, betudtam annak hogy talán nem elsőbbségin adta fel. Sebaj. Vártam hétfőig, semmi, ráírtam. Azt írta utánanézett, szerdára biztosan ott lesz. Majdnem. Semmi. Rádobtam megint egy emailt, miután azt válaszolta, nem tudja mi lehet, fut még egy kört, és ha semmi, pénteken visszautalja a pénzt. Azóta is várok a pénzre, és még válaszra se méltat. Miért is írna vissza, jót röhög a markában. Az Apródról már letörölte magát, pedig elég sok cucca volt fent.
A feljelentést már megtettem, megvan a neve és számlaszáma, amire azt mondták a rendőrségen hogy az OTP nem ad ki infót, szóval az nem sokat segít. Az email címe: i7core4intel@gmail.com..
Tehát ennyi röviden. Viszlát 44 ezer forint
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékkonzol Mário játékkal (kézikonzol)
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest