Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinkhell17
újonc
válasz
#64791808 #408 üzenetére
Kedves Cerebellum!
Köszönöm rendkívül hasznos hozzászólásod! Nem azért tettem fel a tapasztalatomat, hogy a tettünket minősítsd! Segítséget, információt, tapasztalat cserét vártam volna, mert attól hogy te ennyire okos és megfontolt vagy, sajnos más még kerül iyen helyzetbe. Az, hogy ez mennyire volt jó vagy rossz döntés, úgyse rajtad múlik, mert nem te viseled a következményeit. Kívánom, hogy neked soha ne kelljen hasonlókon átmenned, és ne legyél soha csalás áldozata!
Mi meg maradunk az elrettentő példák azok előtt, akik szintén olyan naivak mint mi!Úgy látom ezen a fórumon ahelyett, hogy bajtársiasan segítenék egymást az emberek, tipikus magyar mentalitásukkal egymást becsmérlik, és degradálják! Így is kell ezt, ezért tartunk ott ahol! Inkább áttérek oda, ahol volt oly kedves megosztani velem egy hasonlóképp járt az információit, amivel sikerül majd elfogni az elkövetőt!
Szép estét nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest