- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
válasz
rodman73 #3772 üzenetére
Na itt már több probléma is van. Amikor "egyszer jó volt és egyszer nem" akkor kellett volna felvenni a kapcsolatot az eladóval. Itt utána nagy hiba volt, hogy szétszedted és próbáltad megcsinálni. Nincs az a szerv vagy admin akinek lehet bizonyítani, hogy nem te rontottad el véletlenül. Hagyni kellett volna, hogy a szervizes nézzen rá ha már megbeszéltétek ezt a dolgot.
"Csináltam 5-6 video kártyát már, idáig mindegyik jó volt."
Ez szintén semmire nem garancia sajnos."A javítás után arra jutottak hogy rosszul lett thermal padozva, azaz én csesztem el."
Ez egy kellemetlen dolog de sajnos kulcsmondatként szolgál.A többit elolvasva sajnos (és ez a saját véleményem), hogy ez egy szerencsétlen helyzet de nem bizonyítható, hogy az eladó valóban hibás kártyát adott el. Ilyenkor ezzel a helyzettel nem lehet mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch játékkonzol Mário játékkal (kézikonzol)
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest