Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rodman73

aktív tag

Én jeleztem is neki a problémát. Ő javasolta hogy hová küldjük el a kártyát javítani és azt állította hogy ha valóban hibás a kártya fizeti a javítást. Sajnos azt a hibát el követtem hogy szétszedtem a kártyát és újra pasztáztam és ami thermal padot rossznak itéltem ki is cseréltem. Csináltam 5-6 video kártyát már, idáig mindegyik jó volt. De azért is szedtem szét, mert egyszer jó volt, egyszer nem a kártya. Csináltam egy furmark tesztet 100 fokig felmelegedett a ramok és a ventik is pörögtek mint állat. A javítás után arra jutottak hogy rosszul lett thermal padozva, azaz én csesztem el. Neten néztem hogy hová mekkora pad kell, mondom ok, benéztem. Majd abban a hiszemben raktam fel a kártyát hogy most müködik, megpróbálom eladni mert downgradeltem a pc-met, gondoltam veszek egy olcsóbb kártyát és majd ha megjelenik az 5000-es széria super kártyái, veszek egy jobbat. Időközben kérdeztem őt is hogy van-e olcsóbb kártyája és abban egyeztünk meg hogy egy 6700 xt-t kapok és arra fizet még 45e forintot. Én jobban örültem hogyha visszakapom a pénzem, ezért is próbáltam eladni a kártyát. Még szerencse hogy kipróbáltam mielőtt eladtam volna, mert sajnos a kártya továbbra sem jó, pedig elvileg tesztelték és akkor jó volt. Azt hittem az alaplapom a rossz, de közben vettem egy másik kártyát és azzal tökéletesen müködik minden. Utólag ami fura volt hogy egyből törölte a hirdetést és még jelenteni se tudtam.

Ez az utolsó üzenet tőle, miután kérdeztem hogy akkor vissza adja a pénzem vagy fizeti a javítást:

"Szórakozz a kurva anyáddal te fasz. Ki lett próbálva és semmi baja nem volt. Szétszedted és belemókoltál, húzz a faszba!"

Új hozzászólás Aktív témák