Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Oppo R5s - vékonyság, végletes árakon
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté85
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, nevet még nem írnék egyenlőre csak annyit hogy 127 pozítivos tag. Megbeszéltem az eladóval múlthét csütörtökön egy vgat, elvileg ő csak a hírdető volt ismerősé volt a kártya én aznap még elutaltam az összeget neki. Pénteki feladást ígért ami nem történt meg majd írta hogy hétfőn adja fel elsőbbségivel. Ez sem történt meg arra hivatkozva hogy nem olyan állapotú volt a kártya amihez ő adja a nevét. Felajánlotta a visszautalást vagy egy másik ismerőse kártyáját aki vigyáz rá, hogy elküldi azt. Én a visszautalást választottam, azóta nem igazán kommunikál én többször írtam neki, majd délután írta este megy a bankba és visszautal még ma azóta se történt semmi.. Valami segítség esetleg? (145k a kár)
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xbox Series X|S
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- MCDODO T03 fejhallgató
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest