Hirdetés
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krami
kezdő
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy próbáltam venni egy videókártyát itt Aprón. Tudom, hogy részben hibáztam, mert előre utaltam az összeget, az értékelései alapján megbízhatónak tűnt az eladó. Múlt hét végén utaltam neki, abban egyeztünk meg, hogy el postázza és a következő héten meg is kapom. Nem így lett sajnos, még most sincs nálam a kártya. Annyit mondott, hogy nem jut el időben a postára, hogy feladja a csomagot. Felajánlotta, hétfőre, vagyis holnapra szabit vesz ki a postázás végett. A baj az, a mai napon akartam neki üzenetet írni, hogy biztosan tudja-e küldeni a kártyát, viszont tiltva lett a hírdetés meg a felhasználó is. Miért? Más is vett, vagy akart venni tőle kártyát, láttam annak is a hírdetését. Türelmetlen volt az a vevő és jelentette? Át lett verve? Nem tudom az okát, de bosszant, mert nem tudok kapcsolatba lépni az eladóval, na meg a pénzem is oda van. A holnapi napot kivárom, hátha jön értesítés a csomag feladásáról, ha nem így lesz mit tehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest