- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krami
kezdő
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy próbáltam venni egy videókártyát itt Aprón. Tudom, hogy részben hibáztam, mert előre utaltam az összeget, az értékelései alapján megbízhatónak tűnt az eladó. Múlt hét végén utaltam neki, abban egyeztünk meg, hogy el postázza és a következő héten meg is kapom. Nem így lett sajnos, még most sincs nálam a kártya. Annyit mondott, hogy nem jut el időben a postára, hogy feladja a csomagot. Felajánlotta, hétfőre, vagyis holnapra szabit vesz ki a postázás végett. A baj az, a mai napon akartam neki üzenetet írni, hogy biztosan tudja-e küldeni a kártyát, viszont tiltva lett a hírdetés meg a felhasználó is. Miért? Más is vett, vagy akart venni tőle kártyát, láttam annak is a hírdetését. Türelmetlen volt az a vevő és jelentette? Át lett verve? Nem tudom az okát, de bosszant, mert nem tudok kapcsolatba lépni az eladóval, na meg a pénzem is oda van. A holnapi napot kivárom, hátha jön értesítés a csomag feladásáról, ha nem így lesz mit tehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő