Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balerik
aktív tag
Tanácsot szeretnék kérni.
Vettem a Hadveraprón egy videókártyát ami még garis volt. A kártya a gari időben tönkre ment és kisebb-nagyobb után járás után az Alza elfogadta gariba úgy, hogy az ára levásárolható.
A gond:
A kártyát akitől vettem céges számlára vásárolt és csak ő tudja ezt a levásárlást intézni.
A kártyát ő akkor 44.000 Ft-ért vette (amivel sejtésem szerint bányázkodot, mert egyszere 10 db kártyát vett.) Én a kártyát 25.000 Ft-ért vettem tőle.
Most a régi kártya helyett akar adni egy egy használt rx570-t.
Nekem valahogy nem tetszik igy az egész, ha a kártyát eladta nekem, akkor érzésem szerint nekem járna az a 44.000 Ft levásárlási lehetőség. Azzal védekezik, hogy neki 20.000 Ft-be kerül felmenni Pestre, hogy elintézze az "ügyet" és ezt nekem kellene kifizetni részére és ezért akar adni egy használt videókártyát, de én úgy érzem, hogy én ezzel nem járnék jól, ő pedig szépen levásárolhatja a 44.000 Ft-t igy meg nevet a markába, hogy milyen jól járt.
Szerintetek mit tegyek? Mit kérjek a garanciába elfogadott kártyáért? A garanciás postázást én intéztem az ő nevében mert erre sem volt hajlandó.
Köszönöm segítséget és tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest