- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz
Balerik #2356 üzenetére
A Jelentsd a csalókat topikban volt egy hasonló eset, ha jól emlékszem ott a vásárlónak adtak igazat, az eladót meg talán ki is tiltották a PH-ról. Én most nem találtam meg azt a jelentést, de ha meg akarod keresni, akkor a moderátoroknál kérdez rá, akik felügyelik a csalós topikot.
Esetleg még a Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik lakói is előbányászhatják neked, akkoriban ők is kibeszélték a dolgot. -
raziel01
veterán
válasz
Balerik #2356 üzenetére
A törvény általában azt mondja, hogy elállás esetén a vásárlás előtti állapotot kell visszaállítani. Ráhúzva erre az esetre akkor én azt mondanám, hogy utalja el neked a 25 ezret és felejtsétek el egymást. Te meg vegyél mástól egy másik kártyát.
Egyébként meg sok mindent nem tudsz csinálni ha nem hajlandó egyezkedni az eladó.
Át nem vert ha olyan értelemben nézzük, mert használtad a kártyát valameddig és működött, így feljelenteni sem tudod meg nem is érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest