-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz
Balerik #2356 üzenetére
A Jelentsd a csalókat topikban volt egy hasonló eset, ha jól emlékszem ott a vásárlónak adtak igazat, az eladót meg talán ki is tiltották a PH-ról. Én most nem találtam meg azt a jelentést, de ha meg akarod keresni, akkor a moderátoroknál kérdez rá, akik felügyelik a csalós topikot.
Esetleg még a Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik lakói is előbányászhatják neked, akkoriban ők is kibeszélték a dolgot. -
raziel01
veterán
válasz
Balerik #2356 üzenetére
A törvény általában azt mondja, hogy elállás esetén a vásárlás előtti állapotot kell visszaállítani. Ráhúzva erre az esetre akkor én azt mondanám, hogy utalja el neked a 25 ezret és felejtsétek el egymást. Te meg vegyél mástól egy másik kártyát.
Egyébként meg sok mindent nem tudsz csinálni ha nem hajlandó egyezkedni az eladó.
Át nem vert ha olyan értelemben nézzük, mert használtad a kártyát valameddig és működött, így feljelenteni sem tudod meg nem is érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest