- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Megtaláltam a nő vaterás profilját [link]
van egy rakás negatívja. Az email címéből és a facebookos adatlapja alapján sikerült megtalálnom. Ami ennél is durvább, hogy a gyakorikérdések.hu-n valakinek már volt komolyabb gondja vele, ami kísértetiesen hasonlít az én ügyemre.Idézem: "Tájékoztattam a vevőt mire ő visszaírt, hogy ne FENYEGESSEM, mert Ő ÜGYVÉD, tisztában van a jogszabályokkal, mellesleg nem köteles fizetni."
Tehát nem én vagyok az első, akinél ezzel próbálkozik. Ezen kívül a nevére rákeresve nem tagja az ügyvédi kamarának, tehát tényleg nem ügyvéd, ahogy azt mondtátok. Ezúton is köszönöm minden kollégának, aki segíteni akart, illetve segített. Remélem tényleg vége az ügynek.
Mindenesetre jó példa volt arra, hogy miért nem szabad sokat mondani másoknak. Sajnos nem lehet tudni kikkel üzletelünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest