- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossifumi46
csendes tag
Helyzet a következő:
vásároltam 17500ft értékben a kedves eladónak átutaltam a pénzt 09.02-án (múlt hét kedd)
pénteken kaptam egy mailt hogy a futárcég (trustfutar) hétfőn hozza a csomagot. hétfőn kaptam
egy emailt hogy szedán ma 09.10 én hozzák csomagot ma sem kaptam meg.
ez eladó tanácsolta hogy vegyem fel a kapcsolatot a futárcéggel akinek csak egy email címe van azt is az eladótól kaptam. semmilyen infót nem találtam a neten erről a cégről.jó irtam egy mailt a "futárcégnek". azt mondták hogy ők próbáltak hívni ma de nem vettem fel a telefon.
nos ez nem igaz mert 0 nemfogadott hívásom volt ma, senkivel nem beszéltem 1 percnél hosszabban
és a hívásvárakoztatás is be van kapcsolva.
jó nembaj azt írták a mai nap megint kifogják hozni a csomagot. nem hozták. újabb email,
válasz: technikai próblámájuk van nem tudják mikor hozzák.kicsit már ideges vagyok. írtam az eladónak hogyha holnap sem kapom meg a csomagot akkor utalja vissza a pénzt a csomagot meg kérje vissza a futárcégtől ha megvan még egyátalán.
ő erre azt felelte hogy ő nem kérheti vissza a futárcégtől a csomagom mert nekem van jogom hozzá mert az enyém. az a probléma hogy semilyen papirom nincs róla + semmi elérhetősége nincs a cégnek.
kértem az eladót hogy küldje át a papírt amit kitöltött a csomag átadásakor a futárcégnek.nem küldete még át de állítóla fogja.
szte,m itt érik egy átbaszás vagy valami.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest