- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossifumi46
csendes tag
Helyzet a következő:
vásároltam 17500ft értékben a kedves eladónak átutaltam a pénzt 09.02-án (múlt hét kedd)
pénteken kaptam egy mailt hogy a futárcég (trustfutar) hétfőn hozza a csomagot. hétfőn kaptam
egy emailt hogy szedán ma 09.10 én hozzák csomagot ma sem kaptam meg.
ez eladó tanácsolta hogy vegyem fel a kapcsolatot a futárcéggel akinek csak egy email címe van azt is az eladótól kaptam. semmilyen infót nem találtam a neten erről a cégről.jó irtam egy mailt a "futárcégnek". azt mondták hogy ők próbáltak hívni ma de nem vettem fel a telefon.
nos ez nem igaz mert 0 nemfogadott hívásom volt ma, senkivel nem beszéltem 1 percnél hosszabban
és a hívásvárakoztatás is be van kapcsolva.
jó nembaj azt írták a mai nap megint kifogják hozni a csomagot. nem hozták. újabb email,
válasz: technikai próblámájuk van nem tudják mikor hozzák.kicsit már ideges vagyok. írtam az eladónak hogyha holnap sem kapom meg a csomagot akkor utalja vissza a pénzt a csomagot meg kérje vissza a futárcégtől ha megvan még egyátalán.
ő erre azt felelte hogy ő nem kérheti vissza a futárcégtől a csomagom mert nekem van jogom hozzá mert az enyém. az a probléma hogy semilyen papirom nincs róla + semmi elérhetősége nincs a cégnek.
kértem az eladót hogy küldje át a papírt amit kitöltött a csomag átadásakor a futárcégnek.nem küldete még át de állítóla fogja.
szte,m itt érik egy átbaszás vagy valami.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 25
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest