- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskoko
tag
Sziasztok!
Adott ez a hirdetés.
Megbeszéltem a hirdetővel, hogy ideadja 40.000Ft + postáért.
De nem szerettem volna ennyit elutalni előre, ezért kettébontottuk (25.000Ft előre, maradék ha megjött a teló).A csomag megjött, de ez nem egy S5-ös Samsung, hanem egy S5 klón telefon.
A dobozon lévő IMEI nem érvényes, a telefon szoftveresen csak annyit ír a *#06#-re, hogy invalid IMEI, míg az akku alatt lévő IMEI egy S4-esé.
Az eladó állítása szerint a Samsung Westend-ben lett vásárolva a készülék, de nem küldte el a számlát róla (hiába kértem, hogy minden tartozékot, papírokat küldjön el).A lényeg röviden, hogy egy S5 klón telót kaptam a csomagban, holott ez sehol se volt jelezve.
A kérdésem annyi lenne, hogy mit tudok ezzel az esettel kezdeni?
Szerk.:
(Az eladó nem szeretné visszaadni a pénzem mert Ő ezt "eredeti Samsung Galaxy S5-ként vette, meg amúgy se vállalt rá garanciát")
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest